esmaspäev, 29. august 2022

Heli Künnapas otsib 20 tunniks nädalas tööandjat

Tänu elukorralduse muutusele on alates septembrikuust mul täiendavalt pakkuda 20 töötundi nädalas. Hea meelega pakun nende tundide jooksul mõnele vahvale tööandjale oma teadmisi ja oskusi. 

Alustuseks on eelistatav, et suurem osa sellest tööst oleks asukohavaba. Kuna tegutsen nüüd Tallinnas, siis mõne aja pärast saan mõned päevad nädalas Tallinnas kohapeal olla. Septembrikuu algul läheb aga veel veidi aega elukorralduse muutustega harjumiseks.

Mis mul silma särama paneb? 

Kõik ei saa alati teha vaid asju, mis silma särama paneb, aga samas usun kindlalt, et inimesed saavad paremaid tulemusi tegevustes, mis neid kõnetab. 

Minu põnevaimad tööalased tegemised on olnud:

- ajakirjandus - olen läbi aegade kirjutanud arvamuslugudest kuni suhtelugudeni erinevatele ajalehtedele ja ajakirjadele (Nipiraamat, Pärnu Postimees, Nelli Teataja, Õpetajate Leht, Õhtuleht jne)

Minu kirjatükid on näiteks sellised: 

- Mine raamatukokku! - Pärnu Postimees

- Koolihoovis elavad ponid ja lambad - Nipiraamat

- personalitöö - ametlikult tööasin sel alal viimati küll enne laste sündi, kuid töö inimestega on mulle alati meeldinud. Samuti on eraettevõtjana mitmed personalitöö osad ikkagi minu töö osad olnud. Personalitöö-alase kõrghariduse sain Sisekaitseakadeemiast. Uute töötajate leidmine ning just intervjueerimine on personalitöös minu jaoks kõige põnevamad, sest see on mõnus tunnetamine ja sobitamine, et õiged tükid (inimesed) õigesse kohta sobitada. Seadusandluse poolega olen samuti ikka kokku puutunud, nii et seegi tuttav. 

- intervjueerimine (kaamerad!) - mitu kevadet olen läbi viinud intervjuusid noortekirjanikega. Samuti mulle meeldib olla kaamera ees. Eks see on teiste öelda, kas kaamerale ka mina meeldin, aga mulle meeldib. Viimane kogemus oli siin: TV3 saade "Seitsmesed"


- ürituste korraldamine- läbi aastate olen korraldanud erinevaid üritusi, nagu firma suvepäevad (u 400 inimesele), lastelaagrid, koolitused, konverentsid jne. 

- kirjutamine - artiklid on üks osa kirjutamisest, kuid igapäevaselt kirjutan pikemaid tekste raamatutena ning ka lühemaid erinevatele kodulehtedele ja mujale, kuhu vaja. 

- koolitamine - viimasel ajal olen Lugedes Rikkaks OÜ alt läbi viinud ajajuhtimise, kirjastamise, kirjutamise, avaliku esinemise ja esmase rahatarkuse koolitusi. Mulle meeldib inimeste ees olla nii online kui ka täitsa elavalt. Lugejatega kohtumised nii koolides kui raamatukogudes on aegajalt samuti nagu koolitused, sest jõuame teemadega paljude enesearenguküsimuste juurde. Kõige rohkem olen selliste koolituste käigus seisnud umbes 400 inimese ees. 

- ... (midagi muud, mida ma pole veel avastanud või ei oska hetkel välja tuua!) 

Millega olen tegelenud?

Minu haridustee on:
- Sisekaitseakadeemia (halduskorralduse eriala, spetsialiseerumisega personalitööle)
- EELK Usuteaduse Instituut (magistrikraad kristliku kultuuriloo alal)
- Järvamaa Kutsehariduskeskus (kutsetunnistus karusloomakasvatuses)
- Pärnu-Jaagupi Gümnaasium (lõpetatud hõbemedaliga)
- Pärnu-Jaagupi muusikakool (akordioni eriala)

Eelnevad töökohad:
- Scnfil OÜ (personali- ja turundusjuht, u 400 töötajaga telekommunikatsiooniettevõte Pärnus)
- Siseministeerium (üldosakonna kantselei spetsialist)
- Riigikantselei ja Pärnu Linnavalitsus (praktika ülikooli ajal)
- vabakutseline ajakirjanik erinevate väljaannete juures
- kirjanik (rohkem kui 30 avaldatud raamatu autor, avaliku esinemise mõttes on olulised ka kõik lugejatega kohtumised, nii lasteaedades, raamatukogudes kui koolides)
- kirjastaja (Heli Kirjastus OÜ)
- koolitaja (ajajuhtimine, kirjutamine, erinevad enesearenguga seotud teemad, kirjastamine jne)
- õpetaja (Pärnu-Jaagupi Gümnaasium, religiooniõpetus)

Kui arvad, et minu teadmistest ja oskustest võiks su ettevõttele kasu olla, siis ole nii hea ja kirjuta mulle endast ja oma pakkumisest helikunnapas@gmail.com. Seda siis kas kogu 20 tunniks nädalas või ka lühemaks ajaks.

Oodatud on ka mõtted, mis ei lähe küll täpselt siinsete teemadega kokku, aga kus mu teadmised või oskused võiks abiks olla.

Võid julgelt seda infot jagada ka sõbra või tuttavaga, kes võib mu tööandjaks sobida.

 

***

Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 11a, 10a, 8a ja 4 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 


Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Selles grupis on ka info minu läbiviidavate koolituste kohta. Enesearenguga seotud teemadel olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar