neljapäev, 7. detsember 2023

Milliseid raamatuid müüdi novembris kõige rohkem?

Raamatupoodidest on andmed taas saabunud ning aeg aru anda, et milliseid Heli Kirjastuse raamatuid eelmisel kuul kõige rohkem müüdi. 

Edetabel koosneb Rahva Raamatus ja Apollos ning Heli Kirjastuse kodulehel uue omaniku leidnud teostest. 

Milliseid raamatuid müüdi novembris kõige rohkem? 

1. "See ei ole sina!" (Heli Künnapas)- taaskord on nii, et kõige uuemat raamatut müüakse ikka kõige rohkem. "See ei ole sina!" ilmus novembri algul. Tänaseks päevaks on 1.tiraaž kirjastuse laost otsas ning Rahva Raamatus on veel need raamatud, mis on poodides. Apollos on aga saadaval ning raamatukogudesse jõuab ka järjest. 

Lisatrükk peaks kohale jõudma mõne nädala jooksul, nii et siis on taas saadaval. E-raamatuna aga on ka loomulikult täitsa olemas siin: e-raamat "See ei ole sina!" 

Postimehe Raamatute lehel on teose kohta kirjutatud selline artikkel: Heli Künnapas näitab uues raamatus, et vägivaldsest suhtest on võimalik lahkuda

Minu enda arvamus raamatu kohta on siin: Mida Heli luges.  

2. "Sanditon" (Kate Riordan) - see raamat põhineb Jane Austeni lõpetamata romaanil ning käsitleb tegevust, mis toimus samanimelise telesarja 1.hooajal. Raamatu leiad ka Rahva Raamatust ja  Apollo internetipoes

3. "Karupoeg Lukase lugemispäevik" (Heli Künnapas) - üllatuslikult tuli kolmandale kohale lugemispäevik. Võiks arvata, et kõik on oma lugemispäevikud kooliaasta algul ära ostnud. Loomulikult on mul aga hea meel, kui neid aastaringselt ostetakse. 

Nende lugemispäevikutega on nii armas asi olnud, et juba mitmendat sügist järjest võtavad mõned inimesed ühendust ja tellivad lugemispäevikud mõnele kogu klassile. Nad on öelnud, et neile nii meeldivad need ning soovivad järjest neid lugemispäevikuid kasutada. 

Lugemispäeviku piltide autor on Jana Valge, kes on üldse kogu karupoeg Lukase raamatute tegelased joonistanud. Täheraamat on ka praegu otsas, aga ilmselt varsti tellin neid juurde. Samuti keerleb peas idee järgmise Lukase raamatu jaoks.  

4. "Unistuste täitmise märkmik" (Heli Künnapas) - see on juba loogilisem, sest aasta lõpuni on jäänud vähe aega ning paljud inimesed tegelevad unistamise ja planeerimisega mingites pöördepunktides. Olgu need siis elus või aastas. Nii ongi aastavahetuse lähenemine ilmselt mõnegi inimese oma tulevikule mõtlema pannud. 

Unistuste täitmise märkmik on muidugi selline asi, mida saab kasutada aastaringselt. Tegelikult see ongi soovitav. Ilmselt saab seda tegelikult kasutada aastakümneid, kuna sellesse lähevad kirja 50 suurt unistust, mille täitmist siis neil lehekülgedel saab jälgida. Piisavalt suurte unistuste puhul läheb täitmisele ka aega, nii et see märkmik leiab seega pikemalt kasutust. 

5. "Sõbrad nii ei tee" (Heli Künnapas) - see raamat on praeguseks lettidel olnud veidi üle aasta aja ning mul on nii hea meel näha, et lugejad jätkuvalt tee selleni leiavad. Selle raamatu kohta olen nii palju head tagasisidet saanud, sest selles pidavat mu tegelaste lugu ja Terminaatori laulud imeliselt segunenud olema. 

Korduvalt olen kuulnud, et inimesed pole enne minu raamatu lugemist tähele pannud, et Terminaatori laulud moodustavad sellise mõnusa terviku ja räägivad nii ilusti mõnusat armastuslugu. No minu raamatust on see siis nüüd üles leitud. Minu jaoks on Terminaatori laulud alati olnud need, mis lihtsalt moodustavad ühe mõnusa suure terviku. 

See on üks neist raamatutest, mida on lugenud paljud, kes on mulle öelnud, et nad pole ammu raamatuid lugenud, aga kuna neile meeldib Terminaatori muusika, siis tahtsid seda raamatut lugeda. Sellistelt inimestelt on kohe eriti hea meel olnud positiivset tagasisidet saada. 

6. "30 sammu laenuvaba eluni" (Heli Künnapas) - need raamat ja töövihik on samuti viimasel ajal taas aktiivsemalt leidnud tee lugejateni. Selle raamatu käsikirja vaatasid üle mitmed Naisinvestorite Klubi liikmed, kes kiitsid heaks, et minu jagatud sammud aitavad teel laenudest välja ning samas ka sealt edasi. 

Nii pole tegemist vaid laenude teemaga, vaid oluliste rahatarkuse alustega, mis aitavad edasi liikuda. Töövihik toetab ilusti raamatust loetut, nii et kõige kasulikum on kasutada mõlemat korraga. 

Eeldan, et inimesed on selle raamatuni samuti rohkem jõudma hakanud sellepärast, et uue aasta algul antakse lubadusi oma elus kõik korda teha. Samuti on see imeline jõulukingitus, sest annab päriselt uusi teadmisi ning motivatsiooni oma elus õpitud rahatarkust kasutada. 

***

Tuletan meelde, et käimas on viimane kuu, mille käigus saad otsustada, kes ja kui palju järgmisel aastal lanutushüvitist saab. See sõltub siis sellest, kui palju raamatuid on raamatukogust laenutatud. Nii et kirjaniku toetamiseks on hea viis ka raamatukogust teoseid laenutada.

Jätkuvalt suured tänud kõigile, kes Heli Kirjastuse raamatuid ostavad või raamatukogudest laenutavad. Just nii saame ikka jätkuvalt uusi ja häid raamatuid teieni tuua. 

Mõnusaid lugemiselamusi! 



***

Mina olen Heli Künnapas (41), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (15a, 12a, 11a, 9a ja 5 a).  

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
 
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar