reede, 11. veebruar 2022

Millist raamatut müüdi jaanuaris kõige rohkem?

Taas on aeg kokkuvõtteid teha. Enda jaoks teen küll iga kuu ja oma arust annan ka siin blogis aru, aga otsides samal teemal tehtud postitusi avastasin, et ega neid väga polegi. Postituse lõpus näed, millise leidsin. 

Aeg jälle vaadata, et milliseid Heli Kirjastuse raamatuid eelmisel kuul kõige rohkem müüdi. Edetabel koosneb Rahva Raamatus ja Apollos uue omaniku leidnud teostel. 

Milliseid raamatuid müüdi jaanuaris kõige rohkem?

1) 30 sammu laenuvaba eluni (Heli Künnapas) - sellest raamatust ei leia vaid soovitusi, kuidas laenuvabaks saada, vaid ka neid, mis aitavad laenuvabaks jääda. Raamatule lisaks on olemas ka töövihik "30 sammu laenuvaba eluni", mis aitab raamatust loetut kohe praktiseerida.

2) Sanditon (K. Riordan) - populaarsel telesarjal põhinev raamat. "Sanditoni" sarja näeb siiani näiteks Jupiteri lehelt.

3) Helisevad ööd saarel (Heli Künnapas) - romantiline lühiromaan, mis mulle endale ka jätkuvalt väga meeldib. Nii armas, et inimesed selle taas on üles leidnud. Sellese teoses on olulisel kohal armastus muusika vastu.

4) Tähtedest võlutud (Jenn Bennett) - sama autori noorteraamat "Südame õige kuju" sai tiitili "Hea noorteraamat". Mõnigi on öelnud, et uus raamat on veelgi parem. Bennett on kindlasti kirjanik, keda plaanin ka edaspidi kirjastada. Noorteraamat, mis sobib pigem gümnasistidele.

5) Viivuranna Online (Maniakkide Tänav) - teos, mille ees õpetajad ja õpilased (eriti poisid) on jätkuvalt tänulikud. Selle noorteraamatu tegevus toimub virtuaalreaalsuses, mis on noorte jaoks vägagi tuttav keskkond. Mina vajasin lugedes lehekülgede alaosas olevaid sõnade selgitusi. Mu lapsed aga mitte. See ütleb kõik. Mõeldud põhikoolile ja vanematele, kuid ka 10-aastasele poisile meeldis väga. 

Noorteraamatute sarjaga "Viivuranna gümnaasium" on lugejatel erinevaid kogemusi. Mõnigi, kes luges sarja esimest raamatut "Uus tüdruk" oli ehmunud, et kuidas teine raamat on nii erinev. Ütlen ette, et lähiajal ilmub kolmas ning see on jällegi täitsa oma nägu. Asi on nimelt selles, et selles sarjas anname sõna mitmetele erinevatele noortekirjanikele ning seega ongi iga raamat erinev. Kokkulepe on, et tegevus toimub Viivurannas. Nii me ise ka ei tea ette, et mis tegelikult sarjas edasi juhtub. Loodetavasti on ka lugejatele põnev avastusrõõm. 

Lõpuks võiks sarjas "Viivuranna gümnaasium" olla ilmunud mitmeid erinevaid teiseid, nii et iga noor endale sarjast mõne sobiliku raamatu leiaks. Püüame pakkuda sobilikku lugemisvara just väga laiale lugejaskonnale.  

Sel kuul on Heli Kirjastusel hea uudis romantikasõpradele. Nimelt on kuni 20.veebruarini kõik sarja "Mõni õhtu romantikat" raamatud kirjastuse lehel üliheade hindadega. Täpsemat infot näed ning tellimuse saad teha otse kirjastuse kodulehelt siit: Veebruarikuu romantika pakkumine.  

Sellised olidki jaanuarikuu raamatuostud. Aitäh, kui andsid neisse oma panuse. Iga ostetud raamat avab kiiremini ja rohkem võimalusi kõigi järgmiste raamatute ilmumiseks. 

Mõnusaid lugemiselamusi! 

Samal teemal: 

9.08.2021 Milline raamat võitis augustis? Ehk räägime rahast ja edetabelitest

 

***

Foto autor Triin Künnapas 
Mina olen Heli Künnapas (39), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 11a, 9a, 7a ja 3 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  

Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu matrjalid


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar