reede, 8. september 2023

Milliseid raamatuid müüdi augustis kõige rohkem?

Raamatupoodide aruanded on taas saabunud ning pilt selge, et millised raamatud suvevaheaja viimasel kuul lugejate huvi kõige rohkem haarasid. Ehk siis teie ees on pingerida, milliseid Heli Kirjastuse raamatuid eelmisel kuul kõige rohkem müüdi. 

Edetabel koosneb Rahva Raamatus ja Apollos ning Heli Kirjastuse kodulehel uue omaniku leidnud teostest.

Milliseid raamatuid müüdi augustis kõige rohkem? 

1. Idee sinust (Robinne Lee)  - uued tulijad jõuavad ikka kohe tippu ja nii polegi üllatus, et esikoha haaras juulis ilmunud särtsakas ajaviiteromaan. 

Los Angelese kunstigalerii 39-aastane omanik Solène Marchand ei taha oma tütart Isabelle’i tema lemmikpoistebändiga kohtuma viia. Pärast lahutust soovib ta aga varasemast rohkem Isabelle’iga koos olla.

Viimane asi, mida Solène ootab, on tutvuda ühe liikmega maailmakuulsast ansamblist August Moon. Hayes Campbell on nutikas, võidukas, enesekindel ja uhke ning vastastikune külgetõmme on kohene. Asjad muudab keerulisemaks, et poiss on kahekümne-aastane.

See, mis algab salajaste kohtumiste jadana, areneb kiiresti kirglikuks ja ehtsaks suhteks. Teekond, mille käigus Solène ja Hayes teineteise maailmas navigeerivad, hõlmab kontinente: alates staadionituuridest kuni rahvusvaheliste kunstimesside ja eraldatud peidupaikadeni Pariisis ja Miamis.

Solène’i jaoks on see enese taasleidmine ning õnne ja armastuse taasavastamine. Ühel hetkel saab Solène’i ja Hayesi suhe avalikuks. Nii naisest kui tema tütrest saavad raevukate fännide ja täitmatu meedia sihtmärk. Siis peab Solène silmitsi seisma sellega, kuidas tema armuelu on mõjutanud nende elusid, kellest ta kõige rohkem hoolib.

“Idee sinust” on romantiline draama, mille põhjal vändatud film linastub 2023. aastal. Peaosi mängivad selles võrratu Anne Hathaway ning hurmav Nicholas Galitzine. 

2. See ei ole sina! (Heli Künnapas) - selle raamatu ilmumiseni on veel aega, kuid ettetellimine on hoogsalt käima läinud. See raamat kuulub sarja "Mõni õhtu romantikat", kuid teema on ehk tõsisem kui enamikus senistes teostes - nimelt vaimset vägivalda sisaldavast suhtest lahkumine. 

Juba enne ilmumist on teos paljusid kõnetanud ja sellest ka nii kõrge koht eelmise kuu edetabelis. 

3. Sanditon (Kate Riordan)-  samanimelise sarja 1.hooajal põhinev "Sanditon" on tõsiselt mõnus suvelugemine. Romantikat on selles muidugi ka mitmel rindel. Hea ajaviiteromaan. 

4. Tähtedest võlutud (Jenn Bennett) - minu suur lemmik noortekirjanduses. Tore, et tema teosed taas esile on tõusnud. Bennetti kohta on tihti öeldud, et kellele meeldivad minu teosed, sellele meeldivad ka Bennetti omad ja vastupidi. 

Eesti keeles on Bennettilt saada veel noorteraamat "Südame õige kuju". 

5. Ringiga tagasi (Heli Künnapas) - see sarja "Mõni õhtu romantikat" varasem teos jõudis paljude ostukorvi ilmselt seetõttu, et uue raamatuga "See ei ole sina!" valiti tellides kaasa ka mõni sarja varasem raamat. 

"Ringiga tagasi" on samuti aga eluline ning kaasahaarav lugu, nagu enamik selle sarja raamatuid. 

 

Jätkuvalt suured tänud kõigile, kes Heli Kirjastuse raamatuid ostavad või raamatukogudest laenutavad. Just nii saame ikka jätkuvalt uusi ja häid raamatuid teieni tuua. 

***

Mina olen Heli Künnapas (41), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (14a, 12a, 11a, 9a ja 5 a).  

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
 
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar