kolmapäev, 16. veebruar 2022

Isiklik väljakutse #4 Kuidas Heli kogub 30 000€ : müü asju!

Jätkame teekonda, 

Isiklik väljakutse läheb edasi. Kui sa ei tea, mis 30 000 eurost on juttu, siis selle kohta saad lugeda siit:  Kuidas Heli kogub 30 000€, et 5 lapsega Tallinnasse kolida?

Selle nädala videos räägin, kuidas läheb eelmiste kahe sammu täitmine ning milline on kolmas samm eesmärgi täitmise poole: 

Lisasissetuleku osas olen keskendunud artiklite kirjutamisele. Praeguseks on tekkinud mitu uut koostööpartnerit, kellele tekste teha. 

Ülipõnev pakkumine tuli ühelt ajakirjalt, kust paluti, et kord kuus jagaksin mõtteid ja samme oma elujärje parandamise teemadel. Loomulikult olin nõus. Aga täpsemalt siis, kui ajakiri väljas ... või vähemalt trükis on. 

Põhisissetuleku suurendamiseks tegin ühe sammuna sarja "Mõni õhtu romantikat" raamatute kampaania. Sel nädalal käisin juba 2 korda päevas raamatuid pakkimas. Aitäh-aitäh-aitäh kõigile, kes olete sedapakkumist kasutanud. Kel veel soovi, siis romantilisi lühiromaane saab praegu ülisoodsalt kuni 20.vebruarini. Täpsemalt saad lugeda ning tellimuse esitada siin: "Mõni õhtu romantikat". 

Ja mina kirjutan sarja 15.raamatut. See on sünnipäevakingitus nii mulle, kui Terminaatorile. Meil mõlemal on märtsis sünnipäev (kuigi Termikal vist mingi kuupäev hoopis veebruaris ...). Aga no kui raamat valmis, siis kirjutan pikemalt. 

Milline on aga 3.samm, millega lisasissetulekut tekitada? 

See on ülimalt lihtne, sellega saab igaüks hakkama. 

See on ülimalt keeruline, sest sellega saab igaüks hakkama. 

Selleks sammuks on: müü asju! See oma korda jaguneb:

1) müü asju, mida sul enam vaja ei ole

2) müü asju, mida sul küll äkki kunagi on vaja, aga mida sa tegelikult ei kasuta ja mis seisavad niisama. 

Kasutatud asjade müümine on tavaline samm, mida raha kogumisel kasutatakse. Nagu ütlesin, siis on see aga keeruline, sest kõik teevad seda. Nii ongi minu jaoks päris suur väljakutse leida, kus ja mida saab müüa. 

Kunagi ammu tegin enda FB lehele kausta: Raamatud ja riided otsivad uut kodu. Riided on sealt küll juba kustutatud, sest viisin need lihtsalt kottide kaupa Taaskasutuskeskusesse. Asjade müümisel on mõtet siis, kui sellele kuluv aeg saab ka tasustatud. Ehk et kui lasteriided on müügis sentide eest ja seda mitu aastat järjest, siis ilmselgelt pole sellel enam mõtet. 

Asjade müümisel olen siiani saanud soovituse teha endale osta.ee konto. Samuti kasutan FB marketplace ning FB gruppe. Kuigi gruppide kaudu ka väga siiani midagi müünud pole. Tuleb avastamisrohke nädal. 

Eks alustan nüüd sellest, et vaatan üle, mida mul veel müüa on ning seejärel juba tuleb välja mõelda, kus ja kuidas seda teha.

***

Millised on sinu kogemused, et kus, mida ja mil viisil on kõige mõistlikum müüa? Just et jõuaks ikka õigete inimesteni. 

Kohtumiseni!

 

Samal teemal 

19.01.2022 #1 Kuidas Heli kogub 30 000€, et 5 lapsega Tallinnasse kolida?

25.01.2022 #2 Teadmised ja oskused

1.02.2022 #3 Põhisissetuleku suurendamine

16.02.2022 #4 Müü asju!

24.03.2022 #5 Ole kättesaadav!  

7.04.2022 Miks tahab maakas linnas elada? Linna- ja maaelu plussid lasterikka pere jaoks

10.04.2022 Heli müüb asju - mida saad praegu Heli käest osta?

11.04.2022 #6 Mis on mu väärtus? 

 

***

Foto autor Triin Künnapas 
Mina olen Heli Künnapas (39), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 10a, 9a, 7a ja 3 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  

Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu matrjalid



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar