pühapäev, 25. detsember 2016

Delfi päkapikud käisid meil külas ja lapsed soovisid midagi maailmale

Detsembrikuu keskel käisid meil külas Delfi naisteka päkapikud. Põhjuseks ikka see, et novembri keskpaigast hakkas mul nende lehel ilmuma jõulujutt "Jõuluks koju". See pidavat olema ülimenukas ja suurte lugejanumbritega.

Seda on küll väga vahva kuulda!

Täna pandi siis üles video sellest, kui Delfi naisteka päkapikud meil käisid. Kohtumine oli nii vahva, et me muudkui jutustasime. Pärast hakkasin mõtlema, kas midagi asjalikku ka räägitud sai. Videos said aga suures osas sõna lapsed. Vaata siit, millised on nende jõulusoovid ja mida nad soovivad eestlastele... ja kogu maailmale. Jah, nii suurelennulised mõtted meil siin.

Video on siin:
Delfi päkapikud külas jõulujutu autoril

Pärast päkapikkude lahkumist tegin lastest pilti ka:

Külaskäigu ajal oli jõulujutt alles trükki läinud, kuid nüüdseks peaks see kättesaadav olema igas raamatupoes. Minu enda käest saab ka. Selleks tuleb kirjutada helikunnapas@gmail.com ning oma soovist teada anda. Pärnu-Jaagupis saab raamatut osta ka Rukkilille lillepoest ning raamatukogust.

Taaskord Liis Karu poolt kujundatud raamat näeb välja täpselt nii ilus:

Raamatus on 208 lehekülge, nii et mõnus mõne õhtu lugemine.

Peale selle otsustasin vahepeal, et kui teen reegleid, võin neid ka ümber teha. Seega- pea 400-eurose auhinnaga loosimine toimub juba homme, 26.detsembril!!! Osalejate nimekiri läheb lukku kell 20.00! Seejärel loosime lastega ühe võitja välja! Nii et praegu on veel aega osaleda. Osalemiseks vaata siia: suur pulmaloos! 

Aga muidu on meil hästi. Palju pidusid, kallistusi, häid soove, kingitusi jms on vahetatud. Armas on olla:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar