esmaspäev, 31. august 2015

Üks kuu tädi Heli

Paar päeva tagasi saigi täis esimene kuu elu tädina. Õigel päeval ei jõudnud ma blogima, aga 27-ndal sai ühekuuseks mu õepoeg Oliver. Väike vahva poiss, kes tegi minust esimest korda tädi. Soomest tulles käisime korra läbi ja piilusime pisikese üle ka:


Otseloomulikult tundusid mu enda poisid kohe hirmus suured ja asjalikud. Sama efekt, nagu siis, et kui enda perre sünnib uus beebi- pere suurematest saavad alati kohe järsku siis suured lapsed.

Beebid on ikka niiiii vahvad. Eriti veel, kui nad su oma suguvõsa suurendavad. Eriti, kui sa neid ise sünnitama ei pea. Aga no oma beebidega on ka see hea asi, et igaühte peab vaid ühe korra sünnitama.

Mathias oli Oliveri üle muidugi kõige rohkem õnnelik. Tema teatas, et võtab Oliveri ka kohe oma meeskonda, tema ise on loomulikult pealik ja koos tehakse jalgpalli meeskond. Ainult, et mõned poisid pidid veel puudu olema.... Me pole Mathiasega veel kokkuleppele jõudnud, et kelle poole ta selle murega peaks pöörduma... Ei tasu vist mainidagi, et ta ise lubas kunagi küll oma peresse 11 last saada....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar