laupäev, 8. august 2015

Kalajoki Jukupark´i riideskäimise osa

Ujumine ujutud ja külmetamine külmetatud, panime riidesse. Jukupark´is on ka veevabu tegemisi päris palju. Või noh- vett oli sealgi, aga lõbutseda sai riietega.


Mänguväljakul mängiti pätte ja politseid. Sellest sain aru, et rootsi poiss karjus nii. Ehk siis Mathias ja üks temast noorem rootslasest poiss jooksid eest ära, Joosep ja Maria ajasid neid taga. Ei mingit suhtlusbarjääri. Hirmus oli vahepeal ainult see, kui Maria valimatult kõikjale poistele järgi jooksis...aga no eks ma hoidsin hinge kinni ja vaatasin... ja kõik läks hästi.


Jaa...jaaa...ma tean... me sööme rämpstoitu!!! Päriselt-päriselt! Igaühele hamburgeri, friikad ja rämpsjoogi saime "kõigest" 34€ eest. Aga no me ei viitsinud alast välja minema hakata. Samas keegi ei kontrollinud toitude kaasavõtmist, nii et oleks võinud vabalt ka ise toidu kaasa võtta.


Mu kõige suurem ja kõige väiksem väsisid vahepeal ära. Tegelikult oli kõigil uneaeg ammu käes, aga möllamise käigus ei saadud sellest aru.


Laste kummikute järgi võib aru saada, et meil oli tõesti külm päev ja mõtlesime sisealale mängima minna. Aga sellest hoolimata oli väga tore ja lõbus päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar