neljapäev, 5. mai 2022

Kes võitis aprillikuu raamatumüügi edetabeli?

Taaskord on käes aeg teha kokkuvõtteid ja rääkida,  milliseid Heli Kirjastuse raamatuid eelmisel kuul kõige rohkem müüdi. Edetabel koosneb Rahva Raamatus ja Apollos ning Heli Kirjastuse kodulehel uue omaniku leidnud teostel.  

Milliseid raamatuid müüdi aprillis kõige rohkem? 

1. Uus tüdruk (Heli Künnapas, Lille Roomets) - millegi pärast tundub, et selle raamatu edu on hetkel seotud sellega, et õppeaasta hakkab lõppema ja kõigil on kiiresti vaja mõni õhtuke raamat läbi lugeda. Või siis on asi selles, et lihtsalt soovitakse kiiret, kuid siiski sisukat meelelahutust.

2. Sanditon (K. Riordan) - Jupiteri lehel on üleval "Sanditoni" 2.hooaeg. Kõik, keda 1.hooaja lõpp ehmatas, saavad nüüd tegelastele taas kaasa elada. Ilmselt see on ka põhjus, miks "Sanditoni" raamat taaskord edetabelisse on tõusnud. Selles raamatus on kajastatud 1.hooajal toimunud sündmused.

3. See ei ole #armastuslugu (S. Hartl) - oluliseks teemaks selles noorteraamatus on internetis kuulsaks saamine. Selle head ja vead. Minu jaoks oli tegemist ka teosega, mida lugedes pidevalt naerda turtsuda sai. Särtsakad tegelased haarasid endaga kaasa ning tõsisemad teemad käidi läbi päris humoorikalt.

4. -5.  Viivuranna Online (Maniakkide Tänav) - teos, mille ees õpetajad ja õpilased (eriti poisid) on jätkuvalt tänulikud. Selle noorteraamatu tegevus toimub virtuaalreaalsuses, mis on noorte jaoks vägagi tuttav keskkond. Mina vajasin lugedes lehekülgede alaosas olevaid sõnade selgitusi. Mu lapsed aga mitte. See ütleb kõik. Mõeldud põhikoolile ja vanematele, kuid ka 10-aastasele poisile meeldis väga.

4.- 5. 30 sammu laenuvaba eluni (Heli Künnapas) - sellest raamatust ei leia ainult soovitusi, kuidas laenuvabaks saada, vaid ka neid, mis aitavad laenuvabaks jääda. Raamatule lisaks on olemas ka töövihik "30 sammu laenuvaba eluni", mis aitab raamatust loetut kohe praktiseerida. 

Jätkuvalt suured tänud kõigile, kes Heli Kirjastuse raamatuid ostavad või raamatukogudest laenutavad. Just nii saame ikka jätkuvalt uusi ja häid raamatuid teieni tuua. 

Mõnusaid lugemiselamusi! 


Samal teemal: 

11.02.2022 Millist raamatut müüdi jaanuaris kõige rohkem?

9.08.2021 Milline raamat võitis augustis? Ehk räägime rahast ja edetabelitest

 

***



 
Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 11a, 9a, 7a ja 3 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu matrjalid



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar