neljapäev, 26. mai 2022

5 last ja koer otsivad alates 29.08.2022 kodu Tallinnas!

Ojaa, ma tean, et selline pealkiri toob kaasa palju tigedaid inimesi, kes pealkirjast edasi ei loe ning tahavad kohe teada, et kuhu ma need lapsed ja koera siis saadan. Et siiani sobisid ja nüüd saadan nad teise koju. 

Arvestades kõike, mis meid veel ees ootab, siis ega pole jah teada, kus kodus lapsed elada saavad, aga minu kolimist see ju ei takista, seega ... läheme asja juurde. 

Seoses sellega, et mina kolin sügisest Tallinnasse ja et kolm suuremat last tegid ära sisseastumiskatsed Eesti Muusika- ja Balletikooli soovin üürida KORTERI Tallinnas alates 29.08.2022

Piirkonna suhtes vaatan erinevaid pakkumisi. Tingimus, et ühe ühistranspordivahendiga saaks MUBAsse (Pärnu mnt 59), sest lapsed ei oska veel linnas liigelda. Kui ideaalset varianti ei leia, siis eks õpime üheskoos aja jooksul ka mõne keerulisema skeemi selgeks, seega see pole lõplikult määrav tingimus. Eks mu 30 000 euro teenimise väljakutse jooksul kogutud raha eesmärk ongi tagala selleks ajaks, kui ma ei saa töötada, sest samal ajal lastele näiteks hoopis linnas liiklemist õpetan.

Suurus peaks olema alates 80 m2, vähemalt 3-toaline. Ideaalne oleks tegelikult ikka suurem, aga see on see, millest alates pakkumisi vaatan. 

Hea oleks ka auto parkimiskoht. 

Raskendavad asjaolud:

- 5 last (jaa, ma tean, et mõnigi üürileandja eelistab lastevabasid inimesi ... ka suurtes korterites)

- lapsed mängivad trompetit, klarnetit ning akordionit ja tahavad ka korteris harjutada. Ma tõesti ei tea veel, kuidas see praktiliselt laheneb. Ilmselt osa harjutamisi saavad lapsed ka koolis ära teha, kuid kodus ikka ka vaja mängida. Minu jaoks on alati olnud küsimus, et kuidas linnas elavad lapsed pilli harjutada saavad, aga samas, linnas käib muusikakoolis palju lapsi, seega ilmselt nad ikka kuidagil harjutavad ka. Äkki neil on muusikasõpradest naabrid? Mu vanemad posisid on konkurssidelt korduvalt kohti saanud, nii et lohutuseks ehk see, et "natuke" ikka mängida juba oskavad ... aga kindlasti tuleb sisse ka heliredeleid ja niisama harjutusi, seega pidevat täismahus kontserti ka lubada ei saa (tegelikult on endal ka veider, et seda küsimust nii pikalt välja vabandan, aga ma lihtsalt olen teadlik, et see võib probleemiks osutuda). 

Väike stiilinäide mänguoskusest on siin: Minu lapsed muusikas.

- lemmikloomaks koer (labrador). Tinky on siiani maal elanud. Labrador on aga koer, kes tahab inimestega koos olla. Jah, teda võttes polnud teada, et peaks kolima, aga kõik asjad pole planeeritavad. Samas jällegi - mõnel teisel inimesel on linnas samuti koerad. Laste jaoks on koer samuti oluline. Labradorid on ka kiired õppijad, nii et ... heh, mis ma ikka siin lubada oskan - ilmselt on olemas üürileandjad, kes sõna "lemmikloom" juures juba ümber pöörasid ja need, kes mitte, ilmselt pikki selgitusi ei vaja. 

- korterist saaks ka mu töökoht (vähemalt mingil ajal), nii et soovin seal teha videoid, mida avalikult jagan (mitte siis korterist, vaid endast mingis ühes kohas selles korteris).

Tean, et praegune aeg on selline, nagu on. Üüriturul pole üürnik hetkel kuningas (ega kuninganna). Samas on lastele võimaluste pakkumine võimalik vaid mingis vanuses, nii et loodan, et see teekond läheb edasi nii, et leiame kooliaasta alguseks vahva pesa.

Pakkumisi ootan e-mailiga helikunnapas@gmail.com või võid ka mulle otse FBs kirjutada.

Kui sul pole meile midagi pakkuda, siis ole nii armas ja palun jaga seda postitust, et see jõuaks mingisuguse ringiga selle inimeseni, kellel on täpselt see õige koht ja kes otsib just meid! Aitäh!

 

***

 
Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 11a, 9a, 7a ja 3 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  

Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu matrjalid

 

2 kommentaari:

  1. Ole nüüd palun aus.........

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Katseta palju tahad. Mina sinuga avalikult võitlema ei hakka ning liigun tõesti oma eluga edasi.

      Kustuta