laupäev, 16. veebruar 2019

Kuidas ma tahtsin beebit, aga sain tolmuimeja

Igaüks teab, et koristamine on oluline. Aegajalt peab ka süvapesu tegema. Tuleb välja, et mul on selline masin nüüd kodus olemas. Siiani mõtlesin, et on ikka beebi, aga tuleb välja, et hoopis tolmuimeja: 



***


Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme!  

Mina olen Heli Künnapas (36), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja  poliitikust ema viiele lapsele (10a, 8a, 6a, 4a ja täitsa tutikas). Poliitikas osalen Eesti Vabaerakonna ridades.

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 17 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad" jne- see oli minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldasin ühe romantilise jutustuse üle kuu).
Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagreid. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi  http://midaheliluges.blogspot.com 

1 kommentaar:

  1. Tean ühte perekonda, kes avastasid, et niipea, kui titt roomama hakkas, olid ka kõik ämblikud majast kadunud :P

    VastaKustuta