teisipäev, 15. september 2015

Maria sünnipäev

Eile õhtul läks hästi- sain lõpuks fotoka eelmiselt mälukaardilt Maria sünnipäeva pildid kätte. Siiani keeldus arvuti seda kaarti lugemast. Jah, ma tean, et see lähenes katkiminemisele juba tükk aega... aga et ta seda just Maria sünnipäeva piltidega otsustas teha... no igatahes nüüd läheb kaart oma väljateenitud puhkusele. Neli...või viis? aastat teenis truult.
Maria sünnipäev oli pisike, aga armas kohtumine. Hästi ekspromt korraldatud. Seega kahjuks paljud ei saanud tulla, aga täiesti mõistetav. Meie aga ei saanud seda kuidagi varem välja kuulutada. Maria õigel sünnipäeval 3.augustil olime Soomes. Tagasi tulime teatavasti ilma Mariata ja ei teadnud üldse, et kas ja millal saame pidutseda... ja siis oli ta tagasi ja täitsa ok, nii et otsustasime peo maha pidada.... ennekui Herlend jälle ära läheb.

Nagu ikka, on isegi viie inimesega väga raske ühist kuupäeva paika saada, kuid lõpuks sai midagi otsustatud. Eelmisel õhtul ja ööl käisid meil armsad sõbrad külas, seejärel kihutasime kiirelt korra Vändra romurallile ja pärastlõunal ootasime viksilt ja viisakalt kodus Maria külalisi (ning seejärel käisime veel muinastulede ööl ja öösel sõidutasime veel ühe teise peo ellujääjaid koju...). Jah, oli küll täpselt nii pikk nädalavahetus, nagu siit tundub.

Maria sünnipäev oli aga selline:

Sel ajal, kui teised...tegid midagi muud... õpetas Christian ennast sööma:


2 kommentaari:

  1. Christian hoiab ägedalt oma jalga :)

    VastaKustuta
  2. Ta on meie kokkuhoiupoliitika laps- kui reisile läheme, siis keerame kolmeks kokku ja pakime kohvrisse ;)

    VastaKustuta