laupäev, 17. juuni 2023

Millal ilmub minu uus raamat ja mida ma iga päev kirjutan?

Alustuseks tahaks tähelepanu pöörata sellele, et kas te märkasite, et ma tegin kaks nädalat tagasi otsuse, et järgmise 30 päeva jooksul blogin iga päev? 

Hmm, ilmselt ei märganud. Sest ma ei teinud seda. Aga vähemalt ma teadsin, et ma lubasin endale. Aaaaaga ... no ma ei saanud hakkama. 

Nüüd on aga mõni lastevaba hetk ja siin ma olen. 

Kirjutama jõudsin aga hoopis seepärast, et minu käest küsitakse viimasel ajal üha tihemini, et millal mu uus raamat ilmub. Nojah, eks on ju viimasest raamatust juba küllalt aega möödas. Romantiline lühiromaan "Sõbrad nii ei tee" ilmus eelmise aasta novembris. Seega juba üle poole aasta pole uut raamatut tulnud. 

(kusjuures koodiga termikas30 saad raamatu "Sõbrad nii ei tee" mu kirjastuse kodulehelt 30% soodsamalt. Suvel hea mõnel kontserdil Termikat kuulamas käies raamatusse autogrammi ka võtta.) 

Millal siis uus raamat ilmub? 

Ilus ja lihtne ja aus vastus küsimusele on, et ... ma ei tea! 

Praegu on nii, et ma kirjutan iga päev. Ja õpin. Nii kirjutamist, kui seda, millest kirjutan. 

Vahepeal tekkis tunne, et ma ikkagi ei tea kirjutamisest midagi. Jõudsin punkti, kus ma võisin tundide kaupa mingit teksti jõllitada, muudkui otsida artikleid, mida selle kohta on varem kirjutatud, et kontrollida iga sõna, mida kirja panin ning iga mõtet, mida väljendasin ja  ... lõpuks olid ikka asjad valesti. Püüe asju väga hästi teha on ikka vahel niiiiii kinnitõmbav. 

Paar päeva tagasi sain aga ühelt seminarilt palju häid mõtteid ning pea veidi selgemaks. Nii palju on meil ikka enda mõtlemises kinni. Mõned mustrid said peas selgemaks ning eks hakkan neid nüüd järjest ka oma tööalastes kirjatükkides katsetama. 

Raamatutega on aga see lugu, et ma olen siin vahepeal päris mitut uut raamatut alustanud. Mu elus on lihtsalt järjepidevalt nii palju uusi asju, inimesi, kohti ja kogemusi, et mõtted muudkui lendavad. Väga äge! Nii jõuavadki paljud lood ilmselt kunagi raamatutesse, aga praegu on need vaid mõtetena kirja saanud. 

Suvega on mul see suur väljakutse, et ma pole suutnud välja mõelda, kuidas lähevad kokku töötamine ja suvepuhkusel lapsed. Maailma suurim stressilangus on muidugi see, et kõik mu lapsed on nüüd suvepuhkusel, sest KÕIK lõpetasid oma klassid ära. Kindlasti kirjutan sellest tulevikus. 

Nii et jätkuvalt on selline asjade paikaloksutamise aeg, aga väga suured tükid on järjest paika liikunud. Muidugi on siin viimastel nädalatel tulnud mitmeid muid uusi asju, mille puhul on veel raske ennustada, et milline saab olema mõju meile eludele, aga ... Tegeleme asjadega, kui need on käes. 

Mis on mu järgmine raamat? 

Ilmselt on selleks lasteraamat "Kust tulevad pahad poisid?". Suurem osa on sellest ammu valmis ja tegelikult on täitsa viimistlemise küsimus. 

Lugejate soovidest ja loomulikult mu enda huvist lähtuvalt on lähiajal oodata ka uut romantilist lühiromaani sarjast "Mõni õhtu romantikat". Need ju jätkuvalt mõnusad lood lugeda nii rannas kui koduaias mõnuledes.  

Vaikselt hakkab taas üle mitme aasta inimese tunne küll peale tulema, nii et õpin edasi õppetunde, mis teele ette tulevad ja kõik saab kirja!  

***

Mina olen Heli Künnapas (41), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (14a, 12a, 10a, 8a ja 4 a).  

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
 
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar