teisipäev, 1. november 2022

Miks kirjanikud novembris ära kaovad?

Tänasest on siis kõigil nanowrimotajatest kirjanikelt õigustus novembrikuuks kadunud olla. Nimelt algas siis rahvusvaheline kirjutamiskuu NaNoWriMo, mille raames pallllljud kirjanikud üle maailma püüavad kuu ajaga 50 000 sõna kirjutada. 

Mina ka! No, et kuna elu pole piisavalt väljakutseid pakkuv, siis ... Või noh - tegelikult tunnen tõesti üle aastate, et olen selleks kirjutamiseks valmis rohkem kui mitmel varasemal aastal. 

Täna algab tegelikult mul ka uus Kirjuta koos Heliga ühiskirjutamise grupp. Mõtlesin küll, kas Nanoga samal ajal jõuan seda vedada, aga teiselt poolt on just endal ka lihtsam kirjutada, kui rohkem kirjutamisega seotud teemasid käimas on. Novembrikuu grupiga liitumiseks kirjuta mulle helikunnapas@gmail.com. Selles ühiskirjutamise grupis jagan kord päevas videoid, milles räägin erinevatest kirjutamisega seotud teemadest. Kord nädalas teeme ühiskõne ja räägime oma tegemistest. 

Minu FB ja IG aga muutuvad novembris ilmselt suuresti kirjutamisteemalisteks. Võtke heaks või pange pahaks. 

Ise olen ülielevil, sest lugu, mida kirjutan, on ammu tahtnud minust välja saada. Hakkasin seda augustikuus ühe konkursi jaoks kirjutama, aga siis tuli elu vahele. 

Tegemist on noorteraamatuga "Meie megastaar", kus kaks sõpra osalevad staarisaates. Üks neist saab võimaluse lavalaudadel särada, teine mitte. Kuidas kogu see teema edasi läheb ja mida kaasa toob, selle mõtlengi raamatus välja. Ütleme nii, et selle raamatu kirjutamiseks valmistumine on andnud mulle ülihea põhjuse palju One Directioni, Harry Stylesi ning BTSi videoid vaadata. Kas saaks olla nauditavamat ettevalmistust kui seda on boyband´ide hingeellu süvenemine? 

Tänasel päeval tuleb mul veel kirja saada enda autasustamise tabel ehk et kuidas ennast tänan ja kiidan teatud arvu sõnade täitumise korral. 

Kui sa soovid, et mu raamat valmis saaks, siis mulle väga meeldiks, kui sa novembrikuus mulle muid teemasid väga ette ei söödaks (üks laps küsis endale juba eraldi märkmikut, kuhu ta ainult oma kontserdid sisse saaks kirjutada...). Minu seniseid raamatuid saab jätkuvalt osta Heli Kirjastuse kodulehelt ning nende tellimustega tegelen ikka hea meelega. 

Samuti on nüüd tulemas mu kaua oodatud Termika lauludest inspireeritud "Sõbrad nii ei tee" ning isiklikust vajadusest sündinud "Unistuste täitmise märkmik". Unistuste täitmine on lihtsalt nii palju lihtsam, kui paberil jälgid, et mis tehtud ja mis veel teha on. Mõlemad on praegu trükikojas ja neid ootan elevusega. 

Nüüd aga tegutsema, sest sellest nullist tuleb vähemalt 1667 saada. Kuna homme olen lugejatega kohtumas Jõgevamaal ning seejärel osalen Crysal Ra Laksmi-Dittoni koolitusel, siis ilmselt tuleb homsed sõnad ka täna või ülehomme kirja saada. 

Igatahes - kas tunned, kui põnev mul endal on???

***

Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 11a, 10a, 8a ja 4 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 


Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Selles grupis on ka info minu läbiviidavate koolituste kohta. Enesearenguga seotud teemadel olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar