laupäev, 9. november 2019

Milline sõltuvus meie 1-aastasel beebil on?

Iga lapsevanema unistus on, et ei peaks lastele kunagi hammaste pesemist meelde tuletama. See hoiaks nädalas kokku nii mõnisada... mõnelgi juhul mõnituhat sõna.

Kes oleks aga teadnud, et vastupidine versioon on sama hull. Me nägime selle nüüd ära.

Nimelt on meil kodus 1a 2k vanune Johanna, kes ei suuda hambaharjast mitte kuidagi loobuda. Tal on täielik hambaharja sõltuvus.

Hammastepesu kestab seega iga kord väga pikalt.

Videot sellest näed siit:

Ausalt, ma ei julgenud filmida seda, kui Johannalt päriselt hambaharja ära võtsin ja enam tagasi ei andnud.

Huh, nad on ikka nii armsad. Tore, kui sõltuvused ja kisad tulevad ka positiivsetest asjadest.
 


***
Foto autor Triin Künnapas
Mina olen Heli Künnapas (37), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja  poliitikust ema viiele lapsele (10a, 8a, 7a, 5a ja 1 a).  

Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 19 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad" jne- see oli minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldasin ühe romantilise jutustuse üle kuu).
Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagreid. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi  http://midaheliluges.blogspo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar