kolmapäev, 25. september 2019

Mida ma tean uue beebi tulekust ja kuidas lapsi selleks ette valmistan?

Teatavasti olen neli korda tegelenud sellega, kuidas uue beebi tulemisel vanemaid lapsi ette valmistada. Loomulikult on minu käest väga palju kordi soovitusi küsitud.

Tegelikult ei saa kunagi valmis olla selleks, kuidas vanemad lapsed uue beebi vastu võtavad. Samas on aga päris mitmeid teemasid, millest lastega võib ja saab enne uue beebi saabumist rääkida. Just sellepärast püüdsin oma mõtted ja kogemused kinni ja panin kokku üheks pisikeseks lasteraamatuks.  Selliseks, mida lapsevanemad koos vanema lapsega lugeda saavad. Illustratsioonideks on fotod lastest. Päris lastest.

Just praegu on võimalik see raamat Hooandja lehelt endale tellida. Selleks mine palun siia leheküljele "Kuidas uus beebi majja tuli", millel minu raamatu trükkimiseks raha kogutakse. See tähendab, et iga tellija saab endale kingituse, mille on siin leheküljel valinud.

Kui aga peaks juhtuma, et ei tule piisav arv huvilisi kokku, siis saadetakse kõigile seni tellinutele nende raha lihtsalt tagasi. Kuna minult on neid küsimusi aga nii palju küsitud, siis väga loodan, et kõik huvilised endale siit raamatu ikka ära tellivad, et saaks hiljem koos lapsega lugeda.

Kui usud, et sellist raamatut on vaja, siis telli kohe raamat enda, aga jaga infot ka sõbrada. Seda postitust võid julgelt kõikjal jagada. Olen jagamise eest väga tänulik. 

Vaata palun videot ning täpsemat infot siit:

Kuidas uus beebi majja tuli!


Seda Triin Künnapas´e tehtud pilti näed selles raamatus ka:




Aitäh, et selle raamatu sünnile kaasa aitad!

***
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase

Mina olen Heli Künnapas (37), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja  poliitikust ema viiele lapsele (10a, 8a, 7a, 5a ja 1 a).

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 19 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad" jne- see oli minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldasin ühe romantilise jutustuse üle kuu).
Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagreid. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi  http://midaheliluges.blogspot.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar