laupäev, 11. veebruar 2017

Everlin Event kullakaevajad tõestasid, et ma elan koos koletisega

Ma kahtlustasin seda juba ammu. Mõnda aega arvasin, et elan koos ahviga. Enne, kui sellest kirjutada jõudsin, sai aga selgeks, et elan hoopis koos koletisega. Selleks oli vaid vaja, et Evelin ja Kerlin (Everlin Event OÜ) tuleksid Joosepi sünnipäevale lastega tegelema.


Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama sellest, et 6 aastat tagasi sündis mu teine pojake Joosep. See tähendab seda, et kuus aastat on põhjust sel päeval rõõmustada. Nii ka seekord. Kuna meil on suur kodu, siis mängutoad jäävad laste sünnipäevadel meist toitmata. Ühtpidi on see mugav- meie ja kõik külalised ei pea linna sõitma, mina ei pea nagu lollakas lapsi ja toite kusagile 2. korrusele tassima ning pärast koju, sünnipäev saab kesta kuni viimsete lahkunuteni (seekord siis järgmise päevani).


Aga on ka negatiivne osa- kui väiksemad lapsed möllavad niisama ringi, siis kuuesed ennast mitu tundi kodus väga lihtsalt ei lõbusta. Siis on variant ise neile mänge mõelda... või tellida appi mõned vahvad tegelased. Mina tellisin nad Everlin Event OÜst, sest Eveliniga oleme ennegi korduvalt koostööd teinud. Evelin Sulg on teinud enamuse mu raamatute tagakaane fotod. Enne pildistamist alati ka meigi ja soengu. Tulemused on olnud  näiteks selised:


Joosepi sünnipäev algas mitmete külaliste saabumisega. Seejärel jõudsid Evelin ja Kerlin, kaasas mitmed kastid. Minus tärkas hirm- kas nad tulid siia elama? Välja nägi küll nii. Näitasin neile kätte hetkel tühja lastetoa, kus nad ennast lahti pakkisid. Varsti laiutasid toas ... igasugused värvid ja vidinad. Hmm, ilmselt siiski ei koli sisse, sest neist jääb elamiseks väheks.


Mõne aja pärast küsisin nad minu käest naela ... kartuleid... eee... Ikka andsin! Mida iganes, peaasi, et lapsed õnnelikud oleksid!

Ja olidki! Ehk siis pärast seda, kui Evelin ja Kerlin ennast lahti pakkisid, me lapsi peaaegu ei kuulnudki. Ok, süüa ja juua ikka andsime neile vahepeal ka.


Mõne aja pärast aga jäime lastest üldse ilma, sest teisest toast hakkasid väljuma ... koletised ... liblikad ... zombied ... ja igasugused muud elukad. Välja nägid nad nii:


Ja siis tuli minu isiklik tõehetk- ma elan koos koletisega! Sellisega:

Aga no kuna ta on niiiii armas, siis ma lepin sellega. 


Rahaliselt oli Everlin Event OÜ tegelaste tellimine minu jaoks sama kallis, kui oleks olnud mängutoa rentimine. Ainult 101 korda mugavam. Eks hind oleneb sellest, kui kaugel sünnipäevapidu Tallinnast on ning mida soovitakse tellida.

Kui sul on aga plaanis laste sünnipäev või mõni suurem pidu (juubel, pulmad vms), kus lastele on tegevust vaja, siis võta Everlin Event OÜga ühendust. FBs leiad nad siit: Everlin Event ja kirjutada võid aadressil  info@everlin.ee. Evelini ja Kerlini pakutavate teenuste kohta saad täpsemalt lugeda siit: Everlin Event teenused!


"Emme, aitäh, et sa need kullakaevajad tädid mulle sünnipäevale kutsusid," tänas Joosep pärast seda, kui oli endale terve kaelatäie "pärlitest" kaelakeesid meisterdanud. 



Hoiatus- teenus on sõltuvust tekitav!!!
"Kas need tädid tulevad täna jälle?" küsisis sünnipäevalaps Joosep järgmisel päeval! 

Aitäh-aitäh-aitäh kõigile, kelle jaoks Joosep ja tema sünnipäev olid piisavalt olulised, et sellest osa võtta! 



*****
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar