teisipäev, 7. märts 2017

Pere sai päeva, aga mitte perepiletit

Üle hulga aja avanes taas võimalus teha üks perepäev vähendatud koosseisuga. Jätkuvalt tõbine Christian jäi vanaisa juurde.

Loomulikult sai valikuks lõõgastav vesi. Enne sisenemist oli siiski võimalus vihastada: perepiletiga saavad sisse vaid vanemad ja 2 last. Nii tuli Mariale eraldi pilet osta. Ma saan aru, et majanduslikult kalkuleerivale ettevõttele pole lasterikkad pered kasumlikud, aga siis ei tohiks perepiletit ka PEREpiletiks nimetada!!!

Ülejäänud üritus aga kulges lõõgastunumalt:



No olgu - nii helesinine see üritus ikka polnud! Nimelt hakkasi lapsed ju suht kiirelt ise torust alla laskma. Algul tuli veidi juures valvata ja valgusfoori mõtet selgitada, kuid siis jooksid lapsed juba ise ringiratast.

Kuni...
"Huuh, ma käisin selles mustas torus. Seal on värvilised tuled ja... nii hirmus, et see ajab hulluks!" teatas Maria ühel hetkel õhinal.

Ahah, see must toru on jah selline, kust ma lasin ühe korra alla ja siis rohkem ei julgenud. Kiire ja hirmus oli. Aga meie nelja-aastane tuli varsti sealt veel korra alla.

Igatahes oli veekeskus üks igavesti hea valik. Jätkuvalt on nii vägev näha, kuidas iga päevaga muutub võimalike ühiste tegevuste nimekiri pikemaks, sest lapsed saavad suuremaks ja osavamaks ja vastupidavamaks. Äge!


*****
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme!

1 kommentaar:

  1. Meil on hetkel kaks last ja pole olnud põhjust väga sellele teemale mõelda, aga postiivselt üllatusin meie AHHAA-s käigu ajal, sest seal oli kodulehel lausa eraldi kirjas, et "Perepileti võivad moodustada üks või kaks lapsevanemat ning kõik perre kuuluvad alaealised lapsed. Lisanduvad lapsevanemad või täiskasvanud peavad ostma eraldi pileti." lisaks said koolieelikud tasuta, mis tähendas, et meie läksime terve perega ja ostsime kaks täiskasvanupiletit, kuna nii oli odavam kui perepiletit osta - pika jutu kokkuvõte oli see, et ma olin väga positiivselt üllatunud nii lapsesõbraliku piletipoliitika peale. Ja pärast rõõmustasin veel eraldi, et isegi kahe-aastasel oli piisavalt tegevust, nii et väga kordaläinud käik ja plaanime tagasiminekut.

    VastaKustuta