teisipäev, 6. oktoober 2015

15.oktoobril hakkame perekeskust looma

Juunikuus kirjutasin suurest avalikust saladusest, et meil on Kati ja Kairiga Pärnu-Jaagupisse vanasse muusikakooli majja plaanis perekeskus luua. Saladust perekeskusest loe siit!

Tegelikult on palju rohkem neid, kes ideest on vaimustunud, kui sellest juttu tuleb.

Kogu projekti juures on kurb aga see, et oleme nüüd mitmest europrojektist rahastamisele eitava vastuse saanud. Nii et raha on ikka veel täpselt mitte midagi eurot. Nii on meil jätkuvalt olemas rendileping kogudusega Kalli maanteel asuva maja kohta ning MTÜ Perekoolitused, mille alt kogu ettevõtmist teha.

Miks projektirahad? Sellepärast, et tegemist ei ole kõrge kasumiga ärilise ettevõtmisega, vaid soov ühiselt lahendada mitmeid lastega perede vajadusi. Nii on meie motivatsioon kordades suurem kui meie isiklikud pangaarved. Seega oligi algul mõte, et paari inimese rahakoti pealt seda tegema ei hakka, vaid hakkame projektidest raha taotlema. Peaaegu poole aasta jooksul pole õnnestunud. Talv läheneb...

Üheks põhjenduseks senistele eitavatele vastustele on see, et me pole piisavalt suutnud oma sihtgruppi ära põhjendada ja et selliseid teenuseid on siia ikka vaja. No ja eks meie enda jaoks oleks ka vaja teada, et kui meie enda lapsed enam pakutavaid teenuseid ei kasuta, siis kas on üldse teisi huvilisi, kelle jaoks kogu ettevõtmine korda läheb?

Nii kutsumegi sind, kes sa oled huvitatud, et Pärnu-Jaagupis oleks perekeskus, neljapäeval 15.oktoobril kell 18 Pärnu-Jaagupi lasteaeda, et koos plaani edasi arutada.


Kõige rohkem ongi vaja teada, et millistest teenustest oleksite perekeskuses huvitatud? Milliste summade eest oleksite valmis teenust ostma?

Tule ja mõtleme koos, kuidas teemaga edasi minna! Kõige olulisem ongi praegu aru saada, kas ja kui paljusid perekeskuse mõte üldse puudutab. Ja kui oskad või tahad kuidagi kaasa aidata, siis sellised mõtted ja pakkumised on ka väga teretulnud.

FBs saab ennast üritusel osalejaks märkida siin!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar