laupäev, 14. jaanuar 2023

Miks Terminaatori lauludest inspireeritud raamat jälle otsas on?

Novembris lugejateni jõudnud ansambel Terminaatori lauludest inspireeritud romantiline lühiromaan "Sõbrad nii ei tee" on kirjastuse laost jälle otsas. Õigemini 3 raamatut on veel, aga noh ... rohkem pole. 

"Sõbrad nii ei tee" on raamat, mille lugu on selline: 

"Helena ja Joonas olid gümnaasiumi ajal aastaid sõbrad olnud ning neid ühendas armastus Terminaatori laulude vastu. Laulude saatel kulges nende sõprus läbi rõõmu ja kurbuse.

Ühel hetkel aga Joonas lahkus. Helena jaoks jättis see aastakümneteks hinge augu, mida ei lappinud teised suhted ega muud tegemised.

2022. aastal tähistas Terminaator oma 35. sünnipäeva suure kontserdiga. Samal ajal pidas Helena 40. sünnipäeva. Tahtmatult viib see sündmus naise taas minevikuradadele. Kas see retk saab olema rõõmus või kurb? Kuidas minevik mõjutab olevikku? Kas Helenal õnnestub Joonasega toimunu kõrvale heita? Kas seda on vajagi?"

Raamatutega on siis selline lugu, et sel nädalal jõudis meieni lisatellimus, kuid see läks suures joones otse Rahva Raamatusse. Seal tuleb juba eeloleval neljapäeval, 19.jaanuaril kell 17.30 raamatuesitlus, kus minuga räägib Mirjam Kaun. 

Temaga koos tegime ka mu viimase noorteka "Mälestusteta suvi" 2.osa esitluse, mida saad vaadata siit: 


Mul oli nii tore ning Mirjami küsimused olid ägedad, nii et sellest ka mõte paluda, et ta seekord samuti mind küsitlema tuleks. Raamatuesitlus toimub taaskord Viru Keskuse Rahva Raamatu poes, sest seal on kuidagi nii armas ja hubane. 

Tule ka meid kuulama ja pane ennast kirja ürituse lehel siin: "Sõbrad nii ei tee" raamatuesitlus.

Mul endal on võimalik sama roll võtta peaaegu nädal aega hiljem 25.jaanuaril, sest siis asun ise Ene Sepa raamatu "Sügis, hobused ja vabadus" esitluse küsitleja toolile. Selle ürituse info on siin: Ene Sepa raamatuesitlus

"Sõbrad nii ei tee" teekond on aga olnud minu jaoks ülimeeldiv. Ma pole ammu nii palju tagasisidet oma raamatule saanud. Lugejad on kirjutanud:

"Raamat viis mind mõnusalt rändama Termikaga seotud mälestustesse. Iga peatükiga hakkasid lood endal ka peas jooksma. Kuulasingi lugemise kõrvale ka lugusid ja väga mõnusa emotsiooni andis." 

"Ma pole ammu ühtegi raamatut läbi lugenud, aga selle lugesin mõne tunniga. Nii kaasahaarav oli." 

"Ma nutsin ja naersin. Raamatus toimuv lugu oli hea, aga iga peatükiga tulid endale ka meelde Termikaga seotud mälestused. Elasin täiesti enda kunagisi emotsioone uuesti läbi." 

"See on uskumatu - ma pole kunagi mõelnud, et Termika laulud sellise mõnusa terviku kokku annavad. Termika lood justkui räägiksidki ju päriselt sellest Helena ja Joonase loost, millest raamatus kirjutati. Nii põnev avastus." 

... jaaaaa niiiii edasi!

Aitäh kõigile, kes olete mulle kirjutanud, sest selline tagasiside on julgustav. Need ongi emotsioonid, mille pealt jällegi uued ja emotsionaalsed lood sünnivad.

Kellel veel raamatut pole, siis nüüd saad selle Rahva Raamatu või Apollo poodidest või võid ka e-raamatuna lugeda. Muidugi on teretulnud ka kõik laenutused raamatukogust, aga palun mine selleks ikka raamatukogust läbi, mitte ära laena raamatut sõbralt. Nii jääb sellest ka maha märk, mida järgmisel aastal laenutushüvitise tasumisel arvestatakse ning mille eest mina siis taas uusi raamatuid kirjutan. 

Mina koos Mirjamiga ootan teid väga raamatuesitlusel juba 19.jaanuaril kell 17.30. 

***

Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (14a, 11a, 10a, 8a ja 4 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
 
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar