kolmapäev, 17. juuni 2015

Pere ja Kodu kolmapäev

Igal kolmapäeval kirjutan ajakirja Pere ja Kodu lehele blogi.

See on üks põhjus siinse blogi alustamiseks- nägin, et vaid kord nädalas kirjutades istun iga nädala algul ja mõtlen, et mis on need mõned asjad, millest kolmapäevases postituses kirjutan. Nädala jooksul juhtub ju nii palju. Peale selle jäävad mu postitused tihti hiljaks, sest mul ununeb ära, mis nädalapäev on. Kodus töötava töötu pereema elu võlu.

Tänases postituses kirjutan loetud noortekatest, millele need mõtlema panid ja et minu enda elus on nüüd jälle käes hullu kirjaniku aeg. Nimelt kirjutan noortekat "Ütlemata sõnad", millest ka raamatusd "Minu ilus elu maal" juttu oli. Ma mõtlesin, et ma tean suht hästi, millest see lugu tuleb, sest esimest versiooni sellest alustasin juba 5 aastat tagasi. Nüüd olen mitu nädalat "Ütlemata sõnadega" tegelenud ja endal on ka väga huvitav vaadata, kuidas lugu areneb.

Kui oma viimased kaks raamatut olen ise Heli Kirjastuse alt välja andnud, siis selle noorteka saadan Bestselleri konkursile. Eks näis, kas sealt mingi tulemus tuleb. Lugeda saate seda mingil hetkel aga kindlasti.

Herlend tuleb lähipäevil koju, nii et siis on lootust mõned tõsisemad kirjutamise päevad teha...kuigi praegu on käimas ka aktiivne laagri korraldamine, sest juba mõne nädala pärast algab järjekordne igaaastane Uulu lastelaager.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar