teisipäev, 23. juuni 2015

Üks aasta nelja lapse emana


Täna täitus esimene aasta nelja lapse emana. Meie pesamuna Christian on nüüd aastane. Kuigi me mõtlesime pikalt, et kuidas see peoke kõigi nende jaanipäeva pidustuste vahele mahutada, siis eile sai otsustatud- sünnipäev tuleb! Täna hommikul sai muru niidetud, tõime Pärnust väikese batuudi ja kokkasime poes toitu.


Pärastlõuna lähenes ja... pilved tihenesid...kuni hakkas sadama. Kui külalised hakkasid saabuma, sadas jaanilaupäevale sobilikku vihma. Nii oligi meil hoopis maja rahvasti täis ja oli hirmus armas. Talumaja on ikka üks hea asi, kui saad sekundi pealt otsustada, et ligi 20 täiskasvanut ja 13 last tulevad õue asemel hoopis tuppa. Meenus kohe üks koosolek, kus planeeriti 15m2 suurust kontoriruumi. Ma siis ütlesin, et meil on vannituba sama suur. Linnainimesed imestasid :)

Tänu Küllikile said kõik meie lapsed ilusaks ka. Varsti oli meil toatäis spaidermänne, monsterhaisid, bätmänne, liblikaid ja muid toredaid tegelasi. Kui teised tüdrukud valisid helgemaid teemasid, siis meie Mariast sai bätmänn, nagu vend Joosepist eelmisel päeval (ja siis me mõtleme, et kas lapsi mõjutab see, mida nad näevad ja kuulevad!!!).


Aga nüüd on nii, et armsad sugulased ja sõbrad- edaspidi olete iga aasta 23.juunil oodatud Christiani sünnipäevale, nii et võite kalendrisse kirja panna! Võite selle päeva kohe punaseks teha. Suured-suured tänud kõigile, kes täna meiega tähistasid ja muud moodi häid soove saatsid (ausõna lugesin kõik sõnumid ja kirjutised ette, sest Christian ise veel ei oska).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar