neljapäev, 25. juuni 2015

Üheaastase kutseeksam!

Usun, et Christian läbis üheaastase lapse kutseeksami ehk vastab esitatud nõuetele. Nimelt suudab ilusti ronida tugitooli ja sealt aknalauale. Kas mitte kõik üheaastased ei lõbusta ennast selliste tegevustega? :)


Ja mida teeb eeskujulik ema samal ajal? Otseloomulikult jookseb fotoka järgi.

Kui Maria (mitte veel 3-aastane) hakkas poiste järgi mitme meetri kõrgusel õunapuu otsas ronima, siis ei tulnud fotoka järgi jooksmine meelde. Aga tuli välja, et see polnudki ühekordne juhus, vaid tõesti- nüüd ta ronibki pidevalt. Eks see on asjade loomulik käik, kui oled kahe suurema venna mitte nii väike õde. Minu küsimus on ainult see, et kui mitte veel 3-aastaselt on kõrguseks umbes 3 meetrit, siis mis tuleb 13-aastaselt? Aga on eks me 10 aasta pärast näeme.

Täna jäi FBs ette meeldetuletus, et puud tuntakse viljast... Nii me ennast igapäevaselt oma põnnide kaudu avame (kuigi mulle pole kõrgused kunagi meeldinud).

Ronimise teemal on meil lastega alati olnud kokkulepe, et ronid nii kõrgele kui ise saad. Ehk et teised ei aita. Näiteks titte ei tohi diivanisse aidata. Ronib siis, kui ise valmis on. Õunapuu ja nari otsa samuti- see ronib, kes ise seda teha suudab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar