neljapäev, 18. juuni 2015

Remont elutoas

Kirjutasin, et oleme aastakese pereelust peaaegu puhanud ja osaliselt seetõttu, et majas remonti teha. Panen siia siis mõned pildid ka näitamaks, et me oleme midagigigi siin majas muutnud. Elutoa nurk, kus on praegu meie magamistuba ja ka minu töölaud, nägi 2010a vebruaris välja selline:

Siis said palgid puhastatud, vana lagi alla võetud, lauad vahele, vana põrand välja, keskkütte torud alla (need valged jupid, mis akna kõrval seinal paistavad), toru otsad teibitud (et lapsed neid huvitavate leidudega ei täidaks), soojustuseks peno ja uued lauad peale. Nii lihtne oligi. Tulemus praeguseks hetkeks on selline:

Lae peale läks ka vill. Tahaks ehitamisega varsti ka teisele korrusele jõuda, aga see eeldab katuse vahetamist. Varsti...millalgi... kui rikkamaks saame :) Teisele korrusele tulevad magamistoad- nii lastele, kui ka meile endale.

Minu osaks nende tööde juures oli töödejuhatamine ja materjalidega varustamine, laudade tassimine (autoga saekaatrisse ja tagasi, käru pealt tuppa, ülejäägid toast välja), seinte katmine (mitte värvimine...aga ma ei mäletagi, mis selle asja nimi oli, millega tegime), osaliselt lae värvimine (kusjuures teist korda on siiani vaid pool lage üle tehtud...teise poole teen siis, kui tuleb suvi... nii et aega on küll).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar