reede, 14. august 2015

Raamatutega haiglaarvete vastu

Olen viimastel päevadel teinud rohkem reklaami oma raamatutele, mis kodus kontoritoas seisavad ja jäin vahele :) Nii armas!

See tähendab, et sain järjekordse abipakkumise ja küsimise, et kuidas me hakkama saame. Emotsionaalsest osast olen kirjutanud Maria haigusloo postituste all (Maria haiguslugu Soome haiglas 1.osa, 2.osa, 3.osa), aga küsimus oli ka rahalise kohta.

Rohkem kui kolme lapse vanemad saavad aru, kui ütlen, et nelja lapse emana mõtlen väga hoolega, enne kui abi küsin. Pole vaja "tarkade klubi" arvamust avaldama, et "oli siis vaja lapsega välismaale minna "(kuigi ta sai bakteri Eestis olles) ja kindlasti jõuaks keegi arvamuseni, et "neli on ikka nii palju lapsi ja kas nii palju on vaja.." Vot ja kõik sellised aastate jooksul kuuldud "toetavad kommentaarid" panevadki üritama, et ikka ise-ise hakkama saada!

Nüüd aga on selge, et tänu Maria veremürgituse ulatusele läheb haiglas aega vähemalt 2 nädalat. Vähemalt pea 500-eurone haiglaarve (veel ei tea, kui kaua nad seal kokku on!) on üks asi, lisaks Herlendi sealne toit, rääkimata tema 2 nädala puudujäävast töötasust.

Nii ütlengi ausalt, et praegu müüdud raamatute tulu läheb kõik nende kulude katmiseks. Ei küsi kellegi käest mingit muud toetust, ega almust, aga kui on võimalik, siis palun jagada infot, et minu käest on otse võimalik osta nelja minu raamatut:

- romaan "Homme on ka päev" 5€

- reaaleluline teos meie pere maaelust "Minu ilus elu maal" 12€

- noorteraamat "Tristan" 12€

- noorteraamat "Tähtajaline elu" 12€


Ostes kõik 4 raamatut on komplekti hinnaks 35€. Hinnad sisaldavad postikulu!

Soovist palun anna teada e-maili teel helikunnapas@gmail.com. Pühendus ja autogramm läheb ka sisse, nii et palun kirjuta ka kellele pühendus kirjutada!

Kõik, kes soovivad aidata, palun seda postitust jagada, nii et raamatud ja info huvilisteni jõuaksid!

Aitäh kõigile, kes on siiani kaasa elanud ja toetanud heade soovidega ning ka neile, kes seda veel teevad! Oleme teile kogu perega väga tänulikud!

Samal teemal:
11.08.2015 Maria haiguslugu Soome haiglas 2.osa
14.08.2015 Maria haiguslugu Soome haiglas 3.osa
16.08.2015 Ma ei ole inimene... Liivi ütles!
18.08.2015 Maria haiguslugu Soomes 4.osa
19.08.2015 See on ebareaalne
20.08.2015 Maria haiguslugu Soomes lõppeb- 5.osa
22.08.2015 Maria kodus
 
Kui tahad edaspidi ka kohe meie tegemistest kuulda, siis liitu Minu ilus elu maal leheküljega facebookis. Selleks kliki siin!

1 kommentaar:

  1. Kullakallis inimene! Väärtusta ennast enam! Need raamatud on rohkemat väärt, kui küsid! Tegelikult ka :) Usu endasse rohkem :) Kui kõhkled või kahtled, kirjuta :) Küll mu üles leiad!
    Edu!

    VastaKustuta