laupäev, 6. mai 2017

Perebänd tõstab pead

Ma olen alati teadnud, et meil tuleb varsti perebänd. Aga et see nii kähku käib, seda ei osanud ma arvata.

Tänane päev läks nagu ikka vabad päevad... ehk täitsa nii, nagu ma enne üldse ei arvanud.

Sel aastal otsustasime vist esimest korda pärast Teeme ära talgute algust, et meie talgud on seekord Kuuse talus. Herlend aga läks hommikul korraks hoopis mingit traktori asja tegema koos lastega. Meie Veronikaga aga suundusime Märjamaa laadale. Ostsin endale 2 põõsasliilia sibulat.

Olen aastaid endale liiliaid tahtnud, aga nagu kõik muu meie elus on viimastel aastatel olnud pidevas arengus ja muutuses... ehk ebastabiilne, nii ka meie aed. Praegugi on tegelikult suurem osa murust üles kaevatud. See aasta on aga kuidagi stabiliseerumise aasta. Nii ostsingi liiliad.

Tegelikult tahtsin aga näidata hoopis seda, kuidas lapsed ootamatult perebändi moodustasid... täiendustega:

 Kõlas see ettevõtmine nii:

Kõikjale kõlas.

Kõvasti kõlas.

Tänane mõtlemisteema minu jaoks oli: kuidas ikkagi linnas lapsi kasvatatakse? Eriti suvel. Kuhu nemad kogu selle energia panevad, sest vaevalt, et teistel lastel vähem energiat on.


*****

Tule hääleta Minu ilus elu maal poolt Eesti Blogiauhindade  jagamise eluliste blogide kategoorias! Minu lugemisblogi Mida Heli luges osaleb kultuuriblogide kategooriasArvamusblogide kategoorias võistleb minu blogi helikunnapas.wordpress.com . Iga hääl loeb! Aitäh!


Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Mina olen Heli Künnapas (35), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja poliitikust ema neljale lapsele (8a, 6a, 4,5a ja 2,5a). Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 10 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad"- see on minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldan ühe romantilise jutustuse üle kuu).


Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagrit. Meie maaelu rikastavad veel koerad, lambad ja kassid. Muudest loomadest oleme hetkel mõneks ajaks loobunud. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi http://midaheliluges.blogspot.com 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar