kolmapäev, 20. aprill 2022

Isiklik väljakutse #7 - kuidas Heli teenib 30 000€ : mille kohta sinult nõu küsitakse?

Selle nädala taipamine on teie ees: hakkasin mõtlema sellele, mille kohta inimesed minult nõu küsivad. 

Selle väljakutse raames käisime läbi olulise sammu, et tuleb enda oskused ja teadmised ära kaardistada ja kirja panna. See on koht, kust hakkata mõtlema, et millega võiksid raha teenida. Alles sel nädalal taipasin, et sellise kaardistamise juures on abiks, kui võtad lahti oma mailboxi või messingeri ja vaatad, millist nõu ja abi inimesed sinult tahavad.   

Tunnistan, et mul jäävad tihtilugu need kirjad vastamata. Või noh- vastan nii palju, kui kohe jõuan ja kui miskit jääb vastamata, siis tulevad juba uued peale ja ... nii jääb. Aitaksin hea meelega inimesi ning tihti on nad nõus selle eest ka raha maksma, aga ... ju siis muud asjad on sel hetkel olulisemad. 

Nii jõudsingi arusaamisele, et selleks, et pakkuda inimestele toodet või teenust, mida nad vajavad, tuleb kuulata, mida nad küsivad. 

Näiteks hakkasin nüüd kirjutama e-raamatut sellest, kuidas ise raamatut kirjastada. Varsti saab! 

Selle nädala taipamistest räägin pikemalt siin: 

Eelmisel kuul rääkisin sellest, kuidas oluline on olla kättesaadav. Ehk et inimesed saaksid toote või teenuse, mida pakud, võimalikult lihtsalt kätte. Hakkasin mõtlema head varianti, kuidas oma koolituste videod ja pdf-materjalid kättesaadavaks teha. See ühe kaupa e-mailiga saatmine on ikka ülimalt ebamugav. Uurisin mõtteid erinevatest FB gruppidest ja nüüdseks olengi leidnud esialgse lahenduse. Nimelt kasutan müügiks kirjastuse e-poodi. Ehk siis kirjastus nagu vahendab ja pärast maksab Lugedes Rikkaks OÜ- le arve alusel tasu välja. 

Praeguse hetkel on nüüd üleval: 

1) Minu ajajuhtmise kiirkäivitus - tabelid, mille kasutamise abil oma ajakasutus pöörata kiiresti selliseks, et sama ajaga saad hulga rohkem tehtud

2)  10 ajajuhtimise nippi - 25-minutiline videokoolitus, milles jagan praktilisi nippe, mille abil saad tehtud kõik, mida soovid

See pole kõige ideaalsem variant ei kirjastuse, ega koolituste jaoks. Samas on see võimalus, mis on praegu olemas ja millega saab kohe liikvele minna. Nii minu kui mu klientide elu teeb see variant igatahes lihtsamaks. Seda on ka senised tellimused juba näidanud.  

Õppetund sellest ongi, et tuleb alustada! Esmalt pole oluline, et kasutatav variant oleks ideaalne. Parandada saab alati, aga mida varem alustad, seda mõistlikum. 

Teiseks õppetunniks oli, et lahendus on tihtilugu meil kogu aeg käe-jala juures olnud, aga oodates ideaalset varianti, jätame olemasoleva lahenduse lihtsalt kasutamata.  

Kuidas läheb pikematel projektidel? 

Minu noorteraamat "Mälestusteta suvi" 2.osa on ikka töös. Ammu juba mitte enam minu juures. Selle raamatuga tundub, et kuidagi väga kaua läheb igas etapis aega ... aga ilmselt tundub aeg pikem, kuna ma siin muudkui annan aru, et ikka veel pole valmis. Sellepärast ka, et kuna ma ise kirjutasin seda 2 aastat, siis mul ju omakorda "istuvad kaelas" inimesed, kelle üle mul on hirrrmus hea meel, sest nad ootavad selle raamatu ilmumist. 

Kuni ilmumiseni saab "Mälestusteta suvi" 2.osa soodushinnaga ette tellida, seega kuni mul pole siin raamatu ilmumise rõõmusõnumit hõisata, nii kaua saate veel võimalust kasutada. Pärast ilmumist tuleb raamat müüki tavahinnaga. 

Selleks, et uutele raamatutele ruumi teha, on kuni 30.aprillini ka mu kirjastuse teistel noorteraamatutel väga ilusad hinnad. Head noorteraamatud leiad siit: Noortekirjandus. 

 

Nüüd aga mine ja vaata üle, mille kohta sinu käest nõu küsitakse ja mõtle, kuidas sellest oma toode või teenus luua!

 

Samal teemal:

19.01.2022 #1 Kuidas Heli kogub 30 000€, et 5 lapsega Tallinnasse kolida?

25.01.2022 #2 Teadmised ja oskused

1.02.2022 #3 Põhisissetuleku suurendamine

16.02.2022 #4 Müü asju!

24.03.2022 #5 Ole kättesaadav!  

7.04.2022 Miks tahab maakas linnas elada? Linna- ja maaelu plussid lasterikka pere jaoks

10.04.2022 Heli müüb asju - mida saad praegu Heli käest osta?

11.04.2022 #6 Mis on mu väärtus?  

15.04.2022 Helinvest: alustava investori märkmed

 

***



 
Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 11a, 9a, 7a ja 3 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu matrjalid



 

 

3 kommentaari:

  1. Tore......miks sa siis mulle jätkuvalt võlgu oled????

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sa võid katsetada, palju tahad, aga ma ei ole nõus sinuga lahutusega seotud teemasid avalikult arutama. See ei ole meie lastele kuidagi kasulik ja minu jaoks on nad olulised. Palun lõpeta mu blogis ja mujal selliste kommentaaride jätmine ja arutame asju seal, kus on õige koht. Soovi korral lisalugemist: http://minuiluselumaal.blogspot.com/2020/12/jah-me-lahutame-oma-abielu.html

      Kustuta
  2. Ma ei katseta vaid eeldan, et maksad oma elukoha eest ise mitte ei pane seda minu kohustuseks! Pole kordagi väitnud, et ei lahuta!!!! Kokkulepe sellisel kujul pakkusid sina! Ma ei ole kohustatud sinu eluaseme eest maksma!!!! Kokkuleppe kohaselt ei pidanud sa meie eraelu avalikuks tegema! Kas peaksin ka kõik avalikuks tegema?

    VastaKustuta