neljapäev, 13. jaanuar 2022

Mida pakub Rohekünka Rent Pärnu-Jaagupis?

Täna tahan oma naabritest rääkida. 

Väga pikalt pole vist jutuks olnud, aga eelmisel kevadel otsisin Heli Kirjastuse raamatutele uut kodu. Kodukontor toimib veel kirjatöö osas, aga laoruumina oli uut kohta vaja. Rohekünka Rent (mis tol ajal polnud veel niiviisi firmana küll olemas) oli just oma tegevusega alustamas ja otsis naabrit. Minu FB hädakutsungi peale kutsusid nad mind kampa. Nii saingi endale mõnusa laonurgakese, kust minu käest tellitud raamatud teele tulevad. 

Naabrid said meist Pärnu-Jaagupis asuvas majas, mida mõned kutsuvad "Taavi Poe" majaks, teised "Kassimajaks", mõni mäletab aegu, kui siin oli miilits ... Ja mõni tuleb lihtsalt aadressi Pärnu maantee 36 järgi kohale. 

Rohekünka Rent aga tegeles laienemisega ning eneseotsingutega. Maapiirkonnas ettevõtjana tegutsedes pead olema leidlik ning välja mõtlema, kuidas ellu jääda ja hakkama saada. Nii ongi täna võimalik nende käest osta-tellida päris erinevaid asju-teenuseid. Seda saavad teha nii lähemal kui kaugemal olijad. 

Põhiline teema on see, mis on firmale Rohekünka Rent ka nime andnud: tööriistade rentimine. Nende FB lehel näed albumit koos hinnakirjaga, et milliseid tööriistu on võimalik laenutada. Milwaukee tööriistad on eritähelepanu all. Neid näed siit: Milwaukee tööriistad.

Kui hästi rääkida, siis on võimalik ka lühiajaline rent koos töömehega (hind on muidugi siis teine). See on teenus, mis on minu arvates ülimegalahe just minusugustele: läheb katki kraan, ukselukk ... või ma ei teagi, mis asi. Esimene asi on paanika, et mis nüüd saab. Teiseks, kuhu helistan. Kolmandaks, kes aitaks. Suurema osa Rohekünka Rendis pakutavate tööriistadega ei oska ma midagi teha, aga kui saan tellida teadja töömehe ka probleemi lahendama, on see lihtsalt ideaalne variant! 

Kui sul on Pärnu-Jaagupi piirkonnas mingi probleem, et oleks lühiajaliselt vaja töömeest koos tööriistadega, siis helista 522 8481.

Töövõtetest teadlikumad inimesed võivad aga mingit tööriista vajada ajutiselt. Pole ju kõiki asju vaja endale koju osta, kui sa tegelikult kasutad neid vaid kord aasta või paari jooksul. Just sellisteks puhkudeks ongi tööriistarent parim lahendus. 

Jõulude eel laienes tootevalik jõulutuledega. Mina olin ülirõõmus, kui teistest poodidest kordades odavamate tuledega sain pool kuusehekki kaunistatud ning need töötavad siiani ilusti. Need 28-meetrised tuled on ühel inimesel praegu võimalik endale saada koos minu raamatuga "Jõulud parima sõbraga". Selleks on meil käimas loosimine, milles osalemiseks tuleb jälgima hakata nii Heli Kirjastuse kui Rohekünka Rent FB lehte. Eks loosimiste mõte on küll tihtilugu, et luua ka edaspidiseks rohkemate inimesteni jõudmise võimalused. Loosimises saad 23.jaanuarini osaleda siin: Loosimine! 

Kui aga loosiõnnele loota ei taha, siis tulesid saab praegugi osta siit: Jõulutuled. Tellimiseks tuleb piltide järgi tuled välja valida ning kirjutada otse FBs või saata oma soov aadressile rohekynka@gmail.com . Rahatark inimene ostaks praegu tuled ka järgmisteks jõuludeks! Tulesid on hetkel küll piiratud kogus, nii et ole parem kiire! 

Kuna ühel ettevõtte eestvedajal on (mitte nii väga) salajane hobi, siis on müügis ka erinevat helitehnikat. Neid pakkumisi näed siit: Helitehnika müük. Neid asju saab samuti igasse Eestimaa otsa tellida. Samuti on suur osa pakutavast kohapeal näha.

Naaberluse tähtsustamiseks on nüüd lettidel ka minu kirjastuse raamatud. Nagu öeldud, on minul seal pigem laoruum, kust saadan pakke välja, aga niisama ei ole. Kohalikud on korduvalt küsinud, et tahaks kodukohast mu teoseid otse osta, aga tihtilugu on kohtumise korraldamine keerulisem, kui raamat pakiautomaati panna. Nüüd on see mure lahendatud ja tuleb lihtsalt Rohekünka Rendist läbi astuda. Jah, siit saab raamatuid ka soodsamalt. Kohaletulemise asi.

Rohekünka Rendil pole praegu konkreetseid avatud olemise aegu. Samas on neti teel ja telefonis võimalus ühendust saada pea igal ajal. Mõistlikkuse piires ikka (ehk et ööd on meil magamiseks- seega kui öösel kraan lõhkeb, tuleb lihtsalt vesi kinni keerata ja kõnega hommikuni oodata ...). Kõige lihtsam on helistada 522 8481 või kirjutada rohekynka@gmail.com . Nii saad täpselt kokku leppida, et kas, millal ja kuidas soovitud asjad kätte saad. 

Kui majas tuled põlevad, siis võid aga sisse astuda! Siis on Rohekünka Rent lahti. Võid niisama ringi jalutada ning vaadata, mida pakkumises on. Konkreetse murega tule ja küsi, kas see, mida vajad, on olemas. 

Samuti tule ja liitu Rohkekünka Rent FB lehega. Ikka sellepärast, et edaspidi info ning pakkumistega kursis olla. 

Miks ma seda kõike räägin? Sest väikeses kohas on iga ettevõte oluline. Väikeses kohas sõltub iga ettevõtte säilimine sellest, kas ja kuidas kohalikud selle leiavad ning tooteid-teenuseis kasutama hakkavad. Väikeses kohas on sellistest ettevõtetest kasu, kuna ei pea iga asja jaoks linna sõitma ning saab tööd lõpuks kiiremini ja odavamalt tehtud. 

Loodan, et leidsid siit midagi, millega Rohekünka Rent saab sulle kasulik olla. 

Kui sul on ideid, millega nemad saaksid veel inimesi aidata, siis anna aga teada. 

Kui elad kaugemal, siis loodan, et leiad midagi, mida endale tellida sooviksid ja annad soovist teada. 

Kui sul pole hetkel midagi vaja, siis jaga palun seda postitust oma sõpradega. Äkki on just neil midagi siinsest valikust vaja ning saavad seega ühe väikese maapiirkonna ettevõtte arengule kaasa aidata.

Aitäh, et hoolid ja aitad hoida elu Eestimaa väikepiirkondades.  

Rohekünka Rent ja Heli Kirjastus jätkavad nüüd heanaaberlikult oma tegevust!

 

***

Foto autor Triin Künnapas 
Mina olen Heli Künnapas (39), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 10a, 9a, 7a ja 3 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  

Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu matrjalid


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar