teisipäev, 25. juuni 2019

Romuring Libatse moodi viib mind varsti hauda

Nüüd on siis selge, et pole üldse kindel, kas mulle meeldib, et Libatses niiiii ülimega ägedat romuringi korraldatakse, nagu taas oli.

Nagu viimastel aastatel traditsiooniks saanud, saatsime seegi kord lastega Herlendi teele:


Heli Kirjastuse (märkamatute!!!) kirjadega Passat läks võistlustulle juba teist aastat järjest ja... ilmselt läheb ka kolmandat. Esimene sõit lõppes küll esimese ringi järel... aga no eks ilmselt seetõttu oligi rohkem autot ja juhti, et järgmistel sõitudel... tegutseda.

Neljanda grupi, milles Herlend sõitis, 2.sõitu vaatasime mäe pealt. Nagu pärast teada sain, siis kõige põnevamasse tagumisse nurka me siiski ei osanud minna, kuid ega meil selles kohas ka igav ei olnud. Siit näed, millised slaalomi sõitmised ja muidu vingerdamised mäe taga ära tehti:

 ... ja siit ka:


Sõit oli selline, et vahepeal võeti isegi mõneminutiline reklaamipaus, et üks auto keset sõitu ära teisaldada:


Finaalis oli "laval" umbes 50 autot, nii et ilmselgelt kõigile ruumi ei olnud ja tuli oma koha eest võidelda. Siit näed osakest sellest, mida see kaasa tõi (2.finaali video):



Kõik on onju väga tore, aga... vähe sellest, et abikaasa viimase nädala enne romukat enda ja teiste autosid tegi, siis... kolmehäälne poistekoor teatas, et nii kui neil jalad hakkavad pedaalideni ulatuma, siis nemad lähevad ka sõitma!!!

Vaatan siis mitmendad päeva oigavat abikaasat ja mõtlen, et... ma ei kujuta ette, kui neid siin neli oleks... Ja terve aeg kõigile korraga pöialt ja kõiki muid kohti hoida... See ajaks hauda...

Aga no sellele on väga lihtne lahendus- järgmiseks aastaks pidavat abikaasa hoopis mulle auto tegema!

Hea, kui sul lapsed on nii lühikesed, et korralikult veel pedaalideni ei ulatu!!!

Suured tänud kõigile korraldatajele! Vaataja seisukohast oli küll üritus väga hästi korraldatud. Sõitjate seisukohast ei oska (veel!) kommenteerida! Loodetavasti järgmisel aastal taas!


***
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase

Mina olen Heli Künnapas (37), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja  poliitikust ema viiele lapsele (10a, 8a, peaaegu 7a, 5a ja 10-kuune). Poliitikas osalen Eesti Vabaerakonna ridades.

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 19 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad" jne- see oli minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldasin ühe romantilise jutustuse üle kuu).
Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagreid. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi  http://midaheliluges.blogspot.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar