teisipäev, 19. juuli 2016

Heli ja Herlendi pulmad Reporteris (pulmad 16.07.2016 #3)

Täna on nii, et Reporter näitas ka, kuidas Maria altari ette tantsis ja meie uulukatega Sõnajalgu ja Jennifer Lopezit tantsisime. See kõik nägi välja nii:

Reporter: Noorpaar etendas külalistele kentsaka pulmatantsu!



Nüüd kõige tähtsam küsimus: kui palju me Reporterile maksime, et nad meid näitaks? Pakkumised olid, et 4000... 3000 vms eurot. Teate, ma pole küll numbreid veel kokku löönud, aga usun, et kogu pulma eelarve jääb pigem sinna kanti. Nii et ei, me ei maksnud Reporterile mitte midagi, et nad meid näitaks.

Ise saatsin neile Jaanus Ojangu tehtud video meie tantsust Pruudi tants teistega. Reporteri inimesed küsisid lisamaterjali. Saatsin veel Jaanuse tehtud video Heli ja Herlendi laulatus. Sellest nad loo kokku tegidki.

Miks? Aga ikka sellepärast, et te kõik näeks, kui mõnusvägevad sõbrad mul on ja kuidas heaks pulmaks on esmalt vaja mõnusaid inimesi. Jagame häid mõtteid ja asju, mitte ainult kurbust ja kurjust.

"Tulge kõik..."

Kõigile, kellele ei meeldi nii palju pulmavärki vaadata ja lugeda, siis see ei olegi kohustuslik. Mul piltlikult öeldes elavad hordides inimesed seljas ja küsivad, et ma veel pulmadest kirjutaks, pilte jms jagaks. Samuti ise korraldades on ju hea teiste kogemustest lugeda. Aga need, keda asi ei huvita, ei pea seda tegema.

Mulle jääb alati arusaamatuks, kui inimesed facebookis vinguvad, et "miks sa seda-seda-seda jagad/kirjutad?". Mina küsin pigem, aga et miks sa mu lehel siis käid?

Minu blogi külastajate arv pulmapostituse puhul on umbes 25 korda suurem, kui tavapostituste puhul. Nii et jah, kirjutan pulmadest edasi!

Ise aga muidu elame juba suht tavapärast elu. Poole aasta tööd ja tegemised said pulmadega läbi ja nüüd siin püüame tavaellu tagasi naasta. Lapsed tunnevad juba ka, et vanemad hakkavad tagasi jõudma.

Ajalehtedesse on vaja mõned artiklid kirjutada, aga praegu küsisin endale lisaaega, sest ma lihtsalt pole veel nii palju eluga kursis, et võiks mingil teemal sõna võtma hakata. Aga vaikselt taastume.

Nii kaua aga nautige meie pulmi! Meie nautisime nii kohapeal kui ka tagant järgi.


Pulmadest kirjutan veel siin:
Ettevalmistused ja pulmapäeva hommik (pulmad #2)

16.07.16 sai meist ametlikult perekond Künnapas-Kruusmann (pulmad #1)

Meie küll rohkem kunagi ei abiellu (pulmakorraldus #10)

6 kommentaari:

  1. Jah, inimesi on igasuguseid ja me ei või iial teada kes meid (meile teadmata) taga siunab, et näe, kirjutas sellest ja sellest. Aga õnneks on ka häid sõpru ja tuttavaid kes jagavad meiega meie õnne ja ootavad huviga uusi blogipostitusi. Seega ikka oma eluga edasi, ning mitte lasta tuju langeda sapiloopijatel! Kõik on nii armas! :) Kallid ja imelisi koduseid mesinädalaid kallid Heli ja Herlend!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks ma jah enamasti ei pühenda oma aega neile, kellel oma elu pole ehk neile, kellel on aega sopaloopimisega tegeleda. Aegajalt lihtsalt ütlen ennetavalt ära, et pole mõtet siia vinguma tulla :) Las tulevad need, keda huvitab :)
      Mesinädalad mööduvad meil aga mõnusalt. Aitäh! :)

      Kustuta
  2. Tere ja palju õnne! Oma blogis võib inimene kirjutada, mida tahab, liiatigi kui ta ilusatest asjadest, mida ju pulmad on, kirjutab.
    Kui su blogikülastajate arvu mõõdab Google, siis ei maksa seda liialt usaldada, sest millegipärast on mitmekordistunud kõigi Bloggeri blogide külastajate arv - tõenäoliselt on tegemist mingi tehnilise "kalaga".

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eee... ausalt öeldes ma ei teagi, mis mu külastajate arvu mõõdab... bloggeri lehel näen seda. Aga no kuna see päevade lõikes on erinev ja kui külastajate arv on ka igal päeval kahekordistatud, siis mõte jääb ju samaks- pulmateemaliste postituste puhul on külastajaid tohutult rohkem.

      Kustuta
  3. Minu küsimus on pigem, et kuidas te nii väike eelarvega nii vahva peo maha pidasite? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ausalt öeldes oli see number suvaline. Siinkohal oli mõte pigem selles, et Reporterile me seda raha ei maksnud :) Varsti hakkan numbreid kokku lööma ja siis räägin, palju pidu tegelikult maksis. Hulle summasid aga me kindlasti ei kulutanud, sest rõhusime lihtsusele igal teemal.

      Kustuta