esmaspäev, 27. juuni 2016

Ilus-armsat maalähedast pulma ei tule (pulmakorraldus #7)

Ma olen alati kadestanud must-valget elu elavaid inimesi, kellel on vaid kaks valikut: must või valge, jah või ei. Minu elus on alati palju värve olnud ja seega ka palju mõtlemist enne iga otsust. Ma olen alati teadnud, et kõik on võimalik ja kunagi ei ole vaid kaks valikut, vaid hulga rohkem. Iseasi, kas see, mida soovid, on seda väärt. Nii et valimiste puhul on kõige olulisem oma tahtmisest ja vajadustest aru saada ja alles siis valima hakata.

Taas on tegemist pulmapostitusega. Järelikult ei saa keegi selles kahelda, et ma tõesti juba mitmendat päeva suht ainult pulmade lainel elan.

Pulmade korraldamisega on nüüd asi selline, et ilusat armsat maalähedast pulma ei tule. See sai selgeks eelmisel nädalal. Kõik on sellepärast, et Herlend pole nõus mulle üheks õhtuks paarisaja ruutmeetrist varjualust ja põrandat ehitama. Kaeban-kaeban-kaeban!

Telkide otsingud ja ettekujutamised, kuidas telk õuel välja näeb, lõppesid sellega, et meie üritus kolis ikkagi hoopis sisetingimustesse. Telk õues Eestimaa suves on liigne närvipinge. Jah, see oleks olnud ilus ja armas ja omapärane ja meiepärane... aga lepime seekord siis varuvariandiga. Seega kolib pulmapidu Märjamaa rahvamajja.

Pärast laulatust kirikus tuleme küll kodust läbi ja siin joome šampust ja istutame puu ja ma ei tea, mida veel. Seejärel sõidame edasi Märjamaale. Huvitav, kui tark oleks pulmarongi marsruut avalikustada? Ise olen küll tee ääres seisnud, et aasta ainuke kohalik pulmarong ära näha. Äkki võiks meiegi pulmarongi vastu huvi olla?

Korraldamise edusammud on veel, et täna kohtume õhtujuhiga, enamus külalisi on nimekirjas roheliseks või punaseks saanud, Herlend läheb koos venna Rasmusega ükspäev riideid ostma (nad kumbki veel ei tea sellest, aga see on maailma kõige targem variant), pulmaleht ootab Dianale kuulutusi ja mina tegin pool ööd kutsete vahelehti.

Liis tegi meile imearmsat kutsed ja varsti-varsti jõuavad need ka kutsututeni. Kui Liis on meie pulmadeks kõik asjad ära teinud, siis jagan tema kontakte ka ja teie saate endale ka kõik vajaliku tellida. Aga praegu annan ise oma tellimusi, mille tulemusi saate nautida.

Kuigi enamus on facebooki ja otsesuhtlemise teel juba oma osalemisest või mitteosalemisest teada andnud, siis kutsed tulevad ikka ka:

Nii et edeneme. Nüüd hakkab juba selline mõnus ärevus sisse tulema. Järgmisel nädalal on meil aga lastelaager, mida ma peaks juhtima, kuid mille mõned minust mittesõltuvad asjad alles täna paika said. Loodan, et praegune selgushetk aitab meil ka järgmistel aastatel lihtsamalt edasi minna.

Eile pidasime ka Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna koosolekut:
Kuigi ma püüan kuni pulmadeni endale mitte väga palju muid kohustusi võtta, siis sellegi poolest on järgmiseks nädalavahetuseks paar kohtumist kirjas. Ärme unusta, et Herlend on samal ajal Hard Rock laagris ja mina peaks laulukooriga Lätis olema. Poliitmaastikul on teemaks kohalikud valimised. Need toimuvad ju juba 2017a sügisel.

Huh, kuidas mulle meeldib mu elu! Peabki meeldima, sest ise elan selle selliseks!


Pulmadest kirjutan veel siin:
Kui palju sa pulmas sööd?

Pärast kolmandat last ei saa abielluda

Pulmadest juhe täitsa koos

Pulmi pole korraldanud ehk tavapärane elu

Pulmakorralduse muru- ja mudamängud


Mis on pulmas tähtis?

Pulmakellad helisevad

2 kommentaari: