pühapäev, 28. veebruar 2016

Vabaerakonna piirkondade juhid Mäos

Eile toimus Vabaerakonna kõigi piirkondade juhtide kohtumine Mäos. Pidavat olema kurikuulus grill... aga no mina seda ei mäleta. Mina osalesin Pärnumaa piirkonna juhina. Püüame võimalikult palju üritusi korraldada Eestimaa keskel, mitte nii, et kõik peavad kogu aeg Tallinnasse sõitma. Nii et koha valik oli minu arust väga hea.

Kuna mul nutitelefoni pole, siis vaatasin kodus kaardilt, kuhu pidin minema. Kaardil oli selge sirge tee, millelt tuli korra ära teerata. No ja Paideni jõudes oli segadus... sõitsin linnast läbi... meenutasin 15.augusti Arvamusfestivali... ja siis hakkas paanika tulema- linn on otsas ja ei mingit grilli. Aga nagu ikka minu meetodil- sõidan veidi edasi-tagasi ja vaatan, kus otsitud kohta pole, siis sõidan teises suunas... ja kusagil peab ju ikka olema. Oligi!

Jaanika tegi minust siinse trenniblogi jaoks ka ühe pildi:

Päeva lõppedes olin rahulolev! Väga rahulolev! Paljudel põhjustel!

Aga no kodutööde nimekiri pikenes veelgi... aga sellest kõigest lähiajal.

Praegu on suurim ülesanne see, et Vabaerakonna Riigikogu liikmed ehk meie fraktsioon tuleb 31.märtsil-1.aprillil Pärnumaale. See tähendab kahel päeval hulka kohtumisi üle Pärnumaa ehk palju korraldamist ja läbirääkimisi. Minu esialgne ennustus on, et need 2 päeva peaks puudutama ikka mitmeid sadu inimesi.

Siin räägib fraktsiooni liige Ain Lutsepp oma senistest külaskäikudest maakondadesse ning annab soovitusi. Mina kuuvarjutuses kuulan ja teen märkmeid, sest neid tuleb kohe kasutama hakata:

Nii et excel lahti ja korraldamist alga!

Niii põnev!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar