esmaspäev, 19. detsember 2022

Mida ma Õhulehe podcastis Börsisupp enda kui viie lapse üksikema majandusliku tegevuse kohta rääkisin?

Täna oli siis see päev, mil käisin külas Õhtulehe podcastis Börsisupp. See on Õhtulehe majandusteemaline podcast, kus aitavad teemasid lahata oma ala eksperdid. Seda kirjeldust lugesin ma pärast. Mind kutsus saatejuht Helen nii, et teadsin, et pean rääkima sellest, mida teen ehk mängima ... ennast. See meedib mulle alati. 

Saadet saad kuulata siit: 30 000€ väljakutse ehk viie lapse üksikema tee maalt linna. 

Nii ma siis rääkisingi 30 000€ teenimise väljakutsest, lastega Tallinnasse kolimisest, lahutamise kallidusest ja odavusest, elustiili muutmisest või mittemuutmisest seoses maalt linna kolimisega, eneseväärikusest ja oma väärtuse tunnetamisest, lahutuse ja linna kolimisega seotud võitudest, ärevustunde ületamisest, lisateenistuse leidmisest jne. 

Ehk siis palju erinevaid teemasid ja samas üks ühtne supp, milles kõik omavahel kokku seguneb. 

Nagu ütlesin, siis ega mul enne lindistust väga paanikat ei olnud. Ainuke segadus tänasel hommikul oli, et ma ei saanud üldse aru, et kes ja millal kooli peab minema ja mis kaasa võtma jne. Peale selle polnud bussil enda rada, sest sellel oli kohati lumi ning istusin hommikuses ummikus. Ma pole sellega harjunud. Tavaliselt hommikuti sellisel kellaajal linna poole ei liigu. Aga no peaaegu õigeks ajaks jõudsin kohale ja kõik lahenes ilusti. 

Lindistamast koju jõudes hakkasin selle podcasti kohta uurima ja nägin, millised spetsialistid samas saates sel aastal varem on käinud. Siis võtsin küll hetkeks aja ning hakkasin mõtlema, et mida ma seal ikka rääkisin ... no et sellises auväärses seltskonnas. Näiteks rääkisid samas saates varem:

- Kristi Saare

- Kadri Mäsak

- Jekaterina Tint 

-  ... ja kõik ülejäänud Börsisupp külalised, keda saad kuulata siit.

Stuudios olid nii mõnusad kuninglikud toolid ja uinutavalt kaunis kaminatuli ekraanil, et hoiatasin kohe, et kui mul mõte kaob, siis ilmselt unustan ennast nautima. Tegelikult aga lindistamise ajal seda kõike tähele ei pannudki. Mõte kadus küll mõned korrad ära, sest hakkasin saatejuhi küsimust kuhugi mujale laiendama. Õnneks küsis Helen siis kohe edasi. No ei saa minust ikka poliitikut, kes kõigist teemadest endale sobilikule rajale liiguks. 

Järgmise aasta väikesed ... "väikesed" plaanid ladusin ka lauda. No ikka selleks, et kõik saaksid avalikult taas silma peal hoida, et kas ma oma eesmärgid ikka täidan. Ei mingit survet! 

Jaanuaris algava kirjutamise koolituse info on siin: Kirjuta koos Heliga 30 päeva oma raamatut.  Soovi korral oled oodatud liituma, et koos minuga oma raamatut edasi kirjutada (ja äkki isegi see valmis saada).

Positiivse intelligentsuse ehk "Mentaalse fitnessi" koolitus, millest rääkisin algab uuesti juba jaanuaris ja seda juhendab Crystal Ra Laksmi-Ditton. Selle kohta saad infot siit: Mentaalse fitnessi väljakutse

Kui saade kuulatud, siis jäta kommentaar, et mis kõige rohkem kõnetas? Kas said enda jaoks mõne mõtte või toetava idee, kuidas ka enda asju paremini korraldada?

***

Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (14a, 11a, 10a, 8a ja 4 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
 
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar