esmaspäev, 12. september 2022

Kuidas Wildfit 90 abil saatsin oma kehakaalust minema soovimatut 14 kg ja kuidas täna saad sama teha?

Veel tänase päeva jooksul on kõigil soovijatel võimalik Crystal Ra Laksmi-Dittoni juhendatud Wildfit 90 terviseprogrammiga liituda. Järgmise grupiga alustab ta 2023.a jaanuaris. Terve suve jooksul on minu käest selle kohta nii palju küsitud, et räägin siis veidi ka enda kogemusest. 

Kõik hakkas pihta siis, kui suvisemad riided ajakohaseks said. Ehk soojemate ilmade saabudes. Siis hakkasin järjepidevalt saama küsimusi, et kuhu ma oma 14 ... 15 ... 16 kg pannud olen. Lihtne vastus- saatsin terviseprogrammi Wildfit 90 abil minema. Praegu tundub, et jäädavalt. See käis 3 kuu jooksul. Tänaseks on programmi lõpetamisest möödas 5 kuud ning ükski programmi jooksul ära saadetud kilo tagasi pole tulnud. 

Olen terve suve mõelnud oma kogemust jagada, sest teadsin, et Crystal alles sügisel uue grupiga alustab, aga täna on siis käes see päev, kus ongi viimane päev tema uue grupiga liituda. 

 Mida tähendab Wildfit 90? 

Põhimõtteliselt on Wildfit 90 puhul tegemist hooajalise toitumisega. Õpitakse selgeks, milliseid toiduaineid mingil perioodil kasutada. See ei tähenda, et peaks kogu suve ja kogu kevade jne ühtmoodi toituma, vaid et hakkad enda elus neid perioode tegema. Mõne päeva või nädala kaupa. 

Toiduainetest olulisem on aga mõtlemine. Kohe programmi algul räägitakse sellest, miks me toitumisel teeme selliseid valikuid, nagu teeme. Kust need soovid ja tahtmised tulenevad. See oli minu jaoks ülioluline osa programmist. Pidin ikka päris sügavad muutused läbi tegema. 

Ülimalt oluline koht oli näiteks seoses kirjutamisega. Kõik ju teavad, et šokolaad aitab mõelda. Seega kõik kirjanikud söövad kirjutades šokolaadi (no need, kes selle asemel alkoholi ei tarbi). Seega kirjutades häid tulemusi soovides peab alati sööma šokolaadi. Ja ... nii need kilod tulevad. Mõnigi kord sai šokolaad küll söödud, aga ühtegi sõna kirja ei saanud. Seega tuli järgmisel päeval uuest otsast alustada. Ikka šokolaadiga. 

Wildfit 90 läbimise ajal kirjutasin oma noorteraamatu "Mälestusteta suvi" 2.osa ja kuig lugu ise on väga emotsionaalne ning selle käigus pidin tumedatel radadel käima, siis šokolaadi ja kirjutamise lahutamine oli omaette katsumus selle raamatu kirjutamise ajal. Tagasisidet arvstades tundub aga, et mu esimene šokolaadivaba raamat on päris hästi välja tulnud. 

Kuidas programm toimub? 

Meil olid mitu korda nädalas online kohtumised coach Crystal Ra´ga ning saime videod programmi loojalt Eric Edmeadeselt. Need tuli siis ise enne eestikeelseid kohtumisi läbi vaadata. Samuti jagati nii inglise- kui eestikeelseid materjale. 

Lisaks oli suhtlemine kinnises FB grupis, kus sai mõtteid vahetada nii teiste grupikaaslastega, kuid kõigile muredele sai kiired vastused ka Crystal Ra´lt. 

Kuidas oli tegutseda koos Crystal Ra´ga?

Ma olen koostööd teinud erinevate coach´ide ja juhendajatega, kuid Crystal Ra´ga on seni koostöö kõige pikemalt pidama jäänud. Tema tugevus on, et ta lisab kõigele ka nö vaimse poole ja arvestab inimest kui tervikut. Mõnegi juhendajaga olen kogenud, et ta peab enda teemat ülioluliseks ning unustab ära, et inimese elus on ka teised valdkonnad. Crystal Ra aga võtab inimest tervikuna ning ei lase muredel ühes valdkonnas varjutada hakkamasaamist teises. See tähendab, et kui söömise ja tervisega on takistused ees hoopis mingi teise valdkonna probleemide pärast, siis aitab Crystal ka need üle vaadata ning lahustada. 

Terviseprogrammi Wildfit 90 üheks suureks edu võtmeks on stressi vähendamine. Mina läbisin seda programmi käesoleva aasta jaanuar-märts, mis oli teatavasti minu elus ülimalt pingeline periood. Arvasin juba enne alustamist, et ei saa hakkama. Tegelikult aga toetas Crystal mind õigetel hetkedel ning lasi omaette pusida samuti õigetel hetkedel. Nagu näha, siis kokkuvõttes toimis see edukalt. Kui aastaid oli mu eesmärgiks saada lahti vähemalt 5 kg oma kogunenud lisakilodest, siis 3 kuu jooksul lahustasin 14 kg ning nagu öeldud, see on praegu nii ka jäänud. 

Olen elu jooksul paljusid erinevaid dieete ning kaalualandamise vahendeid proovinud, kuid Wildfit 90 on siiani ainus, mida julgen rahulikult soovitada. 

Kui palju peab ise panustama? 

No fakt on see, et ise teed kõik. Sina valid, kui palju juhendamist kuulad, kui palju ise oma elust püüad aru saada, millised toidud oma ellu valid jne. Coach saab anda tööriistad, aga ise ikka teed tööd.   

Kellele see on mõeldud?

Olen küll suuresti praegu siin kaalule keskendunud, sest see on minu teema, kuid tegelikult sobib Wildfit 90 ka neile, kes soovivad tegeleda tervisega üldisemalt, mitte vaid kaaluga. Progammi käigus toimub kogu keha terviklik puhastumine, mis parandab erinevaid terviseprobleeme. Minu jaoks lihtsalt on kaal olnud läbi aastate kõige olulisem, seepärast tõin selle välja. Pärast programmi läbimist ei ole mind aga kimbutanud ka mingid muud tervisehädad, kuigi vahepeal olin ikka täitsa siruli erinevate teemadega. 

Kuidas Wildfit 90 erinev erinevatest dieetidest? 

See on elustiil. Sa õpid uued võtted, mida pingutamata ning vaevlemata edaspidigi oma elus rakendada. Need sobivad kogu perele, nii et ei pea üksinda söögilauas teiste peale vestistama, vaid saab koos teisiti toituda. Ja kui mõned päevad ... või isegi nädalad ennast unustad, siis pole keeruline nö reele tagasi saada. 

Toite pole vaja kaaluda. Valikuid on palju.  

Kuidas osaleda?

Crystal Ra alustab uue grupiga juba täna, nii et registreeruda ja rohkem infot saad siit postitusest: Wildfit 90 alustab 12.09. Osalemissoovi või küsimustega kirjuta otse wildfitcrystalra@gmail.com. Kui on osalemiskogemuse kohta küsimusi, millele mina oskaks vastata, siis võid minu käest ka küsida. Jagan hea meelega!

Pikemalt saad programmi kohta lugeda Crystal Ra lehelt siit: Wildfit 90. 

Rohkem infot ka ürituse lehel siin: Wildfit 90 septembrikuu grupp

*** 

Wildfit 90 on olnud üks pöördelisemaid programme minu elus, mis tõesti aitas oma kehaga uuele tasandile jõuda. 

Kõik komplimendid minu välimuse kohta on olnud vaid üks osa programmi-järgsest mõnulemisest. Olulisem on aga see, kuidas ise ennast oma elus tunnen.

Oleme Crystal Ra´ga aastaid koostööd teinud, seega ta põhimõtteliselt sikutas mind pardale, kuigi ma arvasin, et ei saa, jõua, suuda veel. Tegelikult aga tuli välja, et sain hakkama. Käisin tõesti programmi raames läbi päris keerulised teed, kuid Crystal hoidis kätt kogu aeg pulsil ning juhendas mind läbi väga keerulistest kohtades. Tõeline süvapuhastus igal tasandil. 

Ei, see ei tähenda, et kui programmi läbid, on kogu elu korraga korras. See aga tähendab, et saad 3 kuuga käia läbi tee, mida muidu võiks läbida paljude aastate ning erinevate programmide jooksul. 

Minul pole vaja, et keegi programmis osaleks. Jagan oma kogemusi selleks, et minu jaoks oli selle programmiga liitumine väga oluline muutus eluteel ja nägin, kui kiiresti saab elus edasi liikuda. Mida rohkem on minu ümber inimesi, kes enda eluga hakkama saavad, seda lihtsam on ka minu elu. Eks probleeme ja kiuslikkust tekitavad ju maailma inimesed, kes enda, oma keha, elu ja tervisega hakkama ei saa. 

Nii et kui teema vähegi kõnetab, võta kohe täna ühendust Crystal Ra´ga (wildfitcrystalra@gmail.com ) ja astu juba täna pardale! 

***

Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (13a, 11a, 10a, 8a ja 4 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 


Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi
enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Selles grupis on ka info minu läbiviidavate koolituste kohta. Enesearenguga seotud teemadel olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar