neljapäev, 13. september 2018

Paku või soovita mulle 7-kohalist autot!

Laiba elustamine tavaliselt ei õnnestu. Nii ka seekord! Nimet sai mind aastaid teeninud Sharan lõpuks viimse kinnituse, et tema rohkem ellu ei ärka. Elustamise lootused on lõplikult kustunud.

Järelikult olen taaskord auto murega platsis. Lastega maal elades on auto eluline vajadus. Sel teemal olen varem hädaldanud ka siin:
1. mai 2017 Jalutu maainimene
2.juuli 2017 Heli ostan uue auto- vol 1

Kui mõnda aega olid jah veel lootused Sharani elluärkamisel, siis nüüd on mul taas käes raudne käsk: osta endale uus auto! 

Ma ei tea autodest midagi, seega küsingi soovitusi- millist 7-kohalist autot on mõtet osta? Kogemusi? Või on sul mõni hea auto, mis on müügis? Siis palun saada oma pakkumine helikunnapas@gmail.com . Jaa, ma tean, et internetis on müügikuulutusi küll, aga kuna ma autodest midagi ei tea, siis ei oska ise lihtsalt kuulutuse järgi otsustada, kas auto on väga heas korras. Ja kuna ma vastutan siin mitme pisikese elu ja nende arengu eest, siis on tähtis, et mu tulevane uus transpordivahend mind tõesti vajalikul ajal vajalikku kohta toimetaks. Ehk et see peab olema väga heas korras.

Mu vajadused: nagu öeldud- 7 kohta. Viimase toolirea tagune ruum peaks ka ikka olemas olema, sest pidevalt on vaja igasuguseid asju kaasa tassida. Koer on meil ju ka. Ja loomulikult beebitarbed. Tegelikult- kui kõik suuremad lapsed peavad korraga kusagile trenni-huviringi minema ning oma kotid-pillikastid kaasa võtavad, siis juba on autos lisaruumi vaja.

Kui sul endal head 7-kohalise auto pakkumist või soovitust ei ole, siis palun jaga mu postitust! Äkki kellelgi on ja võib olla mu appihüüe jõuab temani just tänu sinu jagamise!

Imelist päeva jätku ja loodan, et sinagi kohtad inimest, kes just sinu soovid ja vajadused suudab täita aidata!  



***
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 
Mina olen Heli Künnapas (36), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja poliitikust ema viiele lapsele (9a, 7a, 6a, 4a ja täitsa tutikas).

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 15 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad" jne- see oli minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldasin ühe romantilise jutustuse üle kuu).

Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagreid. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi  http://midaheliluges.blogspot.com 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar