kolmapäev, 14. juuni 2017

Meie kodus tuleb lastelaager "Ma olen väärtuslik!" (7-13-aastastele)

Umbes kuu aega tagasi sai tehtud otsus, et aastaid-aastaid Uulu kiriku ümbruses tehtud laagrit me enam ei korralda. See koht on lihtsalt nii kurvas seisukorras ning mingid hullud käivad üha uuesti ja uuesti seda lõhkumas, et me lihtsalt ei suuda nii palju remontida. Seis oligi selline, et laager ise kestis 5 päeva, kuid me koristasime-remontisime-otsisime remontimiseks vaheneid mitu-miiitu nädalat... isegi kuud.

Sel aastal sündis lõpuks otsus, et oma energiat ja aega tuleb õigesse kohta kulutada. Nii korraldan nüüd laagrit meie kodus, Kuuse talus. Laagri info facebookis on siin: suvine lastelaager!

Eks me arutasime laagri meeskonnaga igal aastal, et mis edasi saab. See polnud üldse lihtne otsus. Aga mina pean ka endale aru andma, et millele ma aega ja raha kulutan. Kui eelmise laagrikoha korrastamise aeg ja raha alles jääb, siis saab ju selle võrra parema laagri teha.

Mingis mõttes on muidugi natuke ka värin sees, kui mõtlen, et kõik need lapsed meie oma kodu õues ringi jooksevad. Teisalt- eks me oleme kogu aeg seda suurt talu just selle mõttega ehitanud, et sellest piisaks meile ja ka teistele toredatele inimestele, kes meile külla tahavad tulla. Just nimelt- tahavad! Nii korraldangi nüüd ürituse, kuhu tulevad need, kes tahavad- ehk laagrilapsed! 


Tegemist on vabaajalaagriga, mille teemaks sai: "Ma olen väärtuslik!" Ehk et tundides räägitavad teemad on sellised, mis aitavad lapsel endaga paremini sõbraks saada ning oma väärtust mõista. Sõbraks saada iseendaga, teistega, maailmaga! Täpselt nii laialt võtamegi ette!

Nagu meie seni peetud laagrites, toimuvad jätkuvalt muusika, meisterdamise ja spordi tunnid, tulevad huvitavad külalised, peetakse spordivõistlusi.

Majutus toimub enamasti telkides. Majas saavad olema samuti mõned majutuskohad, kuid enamus jah siiski telkides. 

Laagrisse ootame 7-13-aastaseid lapsi. Maksumus ühele lapsele on 65€. See sisaldab toitlustamist 3 korda päevas (v.a. esimene ja viimane päev, sest neil on 2 toidukorda) ning kõiki muid laagriga seotud kulusid.

Täpsema info ning registreerimise jaoks kirjuta: helikunnapas@gmail.com .

Saada laps suveks maale laagerdama! Meie ootame! 


*****
RAAMATULOOSIS osale siin!  Loosimine toimub 25.juunil! 

Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Mina olen Heli Künnapas (35), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja poliitikust ema neljale lapsele (8a, 6a, 4,5a ja 2,5a). Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 10 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad"- see on minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldan ühe romantilise jutustuse üle kuu).

 Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagrit. Meie maaelu rikastavad veel koerad, lambad ja kassid. Muudest loomadest oleme hetkel mõneks ajaks loobunud. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi http://midaheliluges.blogspot.com 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar