esmaspäev, 20. veebruar 2023

Mida sa märtsis koos minuga teha saad?

Poolteist kuud võtsin koolituste osas veidi vaiksemalt. Eelmise aasta lõpus oli pidevalt mitu erinevat gruppi erinevatel teemadel korraga käimas, nii et lõpuks oli tunne, et on puhkust vaja. Täna aga läks käima kõige suurema osalejate hulgaga "Kirjutamisega sõbraks" grupp. Mul endal on praegu nii põnev ja ootan huviga, mida osalejatega koos luua suudame. 

Millised on aga sinu võimalused minuga koos märtsis uusi teadmisi omandada? 

  • 28.veebruaril ehk tegelikult enne märtsikuud alustan uue "Elukorralduse restart" grupiga. Selle osalejatega käime läbi erinevad teemad, mis hoiavad sind kinni sellises elukorralduses, nagu hetkeseis on. See 30-päevane grupp on mõeldud neile, kes soovivad oma elu muuta, kuid ei pruugi hetkel isegi veel teada, et mis suunas. Kord nädalas kohtume online kõnes, seejärel saavad osalejad töölehed, et järgmisel nädalal praktiliselt teatud teemat oma elus jälgida ning muuta (ei ole keeruline kodutöö, vaid ikka abiks muudatustele, mida ise sisse tahad viia). Täpsemat infot ning registreeruda saad siit: Elukorralduse restart

 

  • "Kirjuta koos Heliga" uus grupp alustab 1.märtsil. See grupp on sulle siis, kui soovid midagi valmis kirjutada. Olgu see romaan, lühijuttude kogu, lasteraamat, teabeteos mingil teemal või lihtsalt isiklikud mälestused või mõtted. Kord päevas jagan lühikesi mõtteid kirjutamise teemadel. Eesmärk on kirjutamisega (taas!) sõbraks saada ning teha sellest osa oma elust. Harjumuse sisseviimine. Saad videot vaadata endale sobival hetkel. Juttu tuleb üldisemalt kirjutamisest, enda motiveerimisest, oma aja planeerimisest, aga ka konkreetsemalt raamatu ülesehitusega seotud teemadest. Rohkem infot ning registreeruda saad siit: Kirjuta koos Heliga

 

  • Endale sobival ajal võid vaadata  tunniajast videokoolitust "Kuidas ise raamatut kirjastada", milles räägin läbi põhilised teemad, mida jälgida, kui tahad ise oma raamatu välja anda. Selle minikoolituse teemad algavad hetkest, kui sul on käsikiri juba valmis. Koolituse tellimiseks kirjuta oma soovist helikunnapas@gmail.com .  

 

  • Veidi üle tunni aja kestab ka minikoolitus "10 toimivat sammu, kuidas 2023.aastal avaldatud raamatu autoriks saada". Siin räägin alustuseks sellest, kuidas käsikiri valmis saada ning seejärel ka kirjastamisest. Seega see koolitus sobib sulle siis, kui alles maadled oma pooliku käsikirjaga, kuid samas mõtled juba sellele, kuidas see välja anda. Selle tellimiseks kirjuta samuti helikunnapas@gmail.com

Minu jaoks on jätkuvalt ülimalt hämmastav ja elevusttekitav kogemus see, kui näen, et rääkides sellest, mis minu jaoks nii tavaline ja loomulik tundub, saan kellelegi anda uue teadmise, mida ta just sel hetkel vajab. See on nii hea tunne. Eriti kuna nii elukorralduse kui kirjutamise ja kirjastamise puhul räägin teemadest, mis mulle endale väga meeldivad. Elukorralduse restardi puhul on juttu põhimõtteliselt kõigist erinevatest eluvaldkondadest, nii et seal lähevad käiku kõik mu aastakümnete jooksul omandatud enesearengu-alased teadmised. 

Kui mõni neist teemadest sind kõnetab, siis palun kirjuta helikunnapas@gmail.com ja anna teada, millisel kohtumisel sooviksid osaleda. Mina õpin iga inimesega, kes mul kohtumistele jõuab, nii et ootan huvi ja elevusega uusi kohtumisi. 

Jään su kirja ootama! 

p.s. kui arvad, et su sõbral on vaja teadmisi mõnel neist teemadest, siis võid postitust julgelt jagada. Aitäh!

***

Mina olen Heli Künnapas (40), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (14a, 12a, 10a, 8a ja 4 a).  
 
Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
 
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar