esmaspäev, 24. oktoober 2016

KINGILOOS käib ikka veel- võida 400€ eest kingitusi!

Täpselt nii: ikka veel on võimalik osaleda suures kingiloosis, mille auhindade väärtus on pea 400 eurot.

Täpsemad reegid leiad siit: PULMALOOS! Osalemiseks pead vaid hakkama Minu ilus elu maal facebooki fännilehe jälgijaks, jagama kingiloosi postitust facebookis ning kirjutama postituse alla kingitus, mis sulle kõige rohkem meeldiks.

Oma lemmiksoov kirjuta ikka sinna postituse alla, mitte siia. Et ikka kõik oleks ühes kohas.

Kuigi kingiloosi nimi on pulmaloos, siis auhindadeks on mitmed asjad, mida võib kasutada isegi siis, kui mingit pidu ei tule. Kõik on aga kasutatavad ka mingi muu peo korral.

Näiteks kindlasti on kodus kõigil fotosid, mis on väärilised suure fotolõuendina seinal rippuma. Samuti on juba praegu käes sügisesed ilmad, mil küünalde põletamine on väga asjakohane. Lastega tegelemist võib vaja minna ükskõik, millisel üritusel. Ilus tordi lõikamise komplekt leiaks samuti kasutust igal tähtsamal üritusel, mis lõppeb ühise tordisöömisega. Fotoraamatu võid kokku panna misiganes teemal. Külalisteraamatusse võib häid sõnu ja soove koguda nii mõnel üritusel kui ka koduste külaliste puhul.


Nii et vaata siit täpsemalt ja osale suures kingiloosis! Veel veidi üle 400 liituja ning saamegi loosimise ära teha. Juba on ootel ka uued kingitused, mida sooviks oma lugejatele välja loosida, kuid seda juba siis, kui see loosimine on õnnelikult lõppenud.

Jaga sõpradega ka seda infot, sest siis jõuame kiiremini Minu ilus elu maal facebooki fännilehe 1000 meeldimiseni, mis tähendab ka loosimist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar