teisipäev, 21. mai 2019

Millised võililled võivad lahkuda?


Käisin ühel päeval telefoniga mööda õuet. Sest lihtsalt nii ilus oli. Siiani on. Nuusutasin oma lemmiknartsisse, mis on lihtsalt niiii imeilusad ja lõhnavad nii hästi. No nad on kuidagi teistest nartsissidest erinevamad. Vana talumaja rõõmud. Need nartsissid ei kasva isegi mitte meie aia sees, vaid kuuseheki taga põllul.

Miks jalutasin? Sest olen viimase nädala kirjutanud uut noorteromaani "Mälestusteta suvi". Aju, silmad ja kõik muud kohad kipuvad vahepeal sellest krussi minema. Siis on hea vahepeal lihtsalt vaadata, kuidas lilled kasvavad.

Need nartsissid ja võililled tuletasid mulle meelde, et alati ei pea valima. Elus on ka olukordi, kus on võimalik valida nii ühte kui teist. Ei pea kõigest muust loobuma, et ühte teed minna. On võimalik leida ka tasakaal.

Ja samas tuleb mõnikord just muust loobuda, et see üks tee saaks paremini käidud.  Näiteks praegu noorteromaani kirjutades on paljudki muud tegevused mu elus pausile pandud... sest ma lihtsalt juba ette armastan seda lugu nii väga.

Minu pildi võililledest mõned on oma õitsemise ära õitsenud, nupud kokku pakkinud ning valmis minekut tegema. Seda siis valmis seemnetena. Ehk et lahkuda saab, kui oled valmis.

Selline lühike mõte hakkas selle võilillede ja nartsisside vestluse pildi peale peas keerlema.

Ausalt, mul on mitu pikemat postitust pooleli.. aga praegu kirjutan umbes 10 arvutilehte (ehk raamatus pea 20-30 lehte) raamatut, nii et täna saate lihtsalt seda pilti nautida.

Mulle küll meeldib!


***
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase

Mina olen Heli Künnapas (37), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja  poliitikust ema viiele lapsele (10a, 8a, 6a, 4a ja täitsa tutikas). Poliitikas osalen Eesti Vabaerakonna ridades.

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 18 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad" jne- see oli minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldasin ühe romantilise jutustuse üle kuu).
Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagreid. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi  http://midaheliluges.blogspot.com

1 kommentaar:

  1. Nõudmised käsikirjale, kui mõlgutan kirjutamisest "Mõni õhtu romantikat" sarja?

    VastaKustuta