kolmapäev, 12. juuni 2024

Mida trükikoda mu 36.raamatuga tegi?

Käes on aeg mu 36.raamatust rääkida. 

Alles see oli, kui ilmus mu 35.raamat ehk "Jagatud lood". Selles räägin meie inimeste lugudest. See käsikiri seisis mul päris mitu aastat nii, et oli peaaegu täitsa valmis. Sel aastal olen oma tegemistega nüüd taas järjele saamas ning selle raamatu kirjastamine oli üks neist vanadest asjadest, mille nüüd ära tegin. 

35-le järgneb aga 36 ...

Minu 36.raamat

See on esimene raamat, mille käsikiri on täielikult sel aastal valmis kirjutatud. Praeguseks on juba päris mitu järgmist käsikirja ka valmis, aga no ... neist kuuled järjest edaspidi. 

Seekordne teos kuulub taas sarja "Mõni õhtu romantikat" ning selle pealkiri on "Raamatukogu viimased päevad". 

Oi, kui palju on minult küsitud, et millal mu raamatute peategelased vanemaks saavad. No et millal pensionärid mu raamatutesse mahuvad (ja mitte ainult peategelastest noorte vanaemade-vanaisadena). Vastus: see ongi nüüd see kord! 

Ehk siis "Raamatukogu viimased päevad" peategelaseks on raamatukoguhoidjast pensionär. Jah, loomulikult oli hirmus kirjutada, sest ... no äkki ma ei oska ikkagi mõelda, nagu pensionär. Samas oli ikka põnev ka. 

Kõige hirmsam koht tuleb muidugi nüüd, mil te kõik mu raamatu enda kätte saate, sest nüüd kuulen siis, kuidas teie arvates seekordse kirjatööga hakkama sain. 

Mida trükikoda mu 36.raamatuga tegi? 

Täna on siis päev, mil saan öelda, et trükikoda ... saatis mu raamatu välja! Täpselt nii- see on minu poole teel. 

Kuna viimased aastad olen teatavasti rohkem pereelu ümberkorraldusega tegelenud, siis nüüd surgin taas oma kirjastust ülespoole. Teatavasti pole võimalik kõiki palle elus korraga õhus hoida ning minu jaoks on ettevõtlus see, mis on kannatanud (pigem küll siis loomingulisus ehk et uute raamatute kirjutamine, mille abil siis ettevõtlust teha). 

Nagu öeldud, siis uusi käsikirju on praeguseks ootamas mitu ja ma ei jõua ära oodata, et oma uuest raamatusarjast rääkida. Kõike eelnevat arvestades on aga nii, et praegu tellin raamatuid mitmes osas. Seega saavad esimesest tiraažist oma raamatu kätte ettetellijad. Seejärel vaatan, kui palju ja millisesse poodi jõuab. "Jagatud lood" on näiteks müügil vaid Apollo poodides

"Raamatukogu viimased päevad" jõuab minuni reedel, 14.juunil. Nii kehtib veel täna kodulehel raamatule soodushind ning sealt tellides saad kindlasti esimeste seas ka raamatu. 

Järgmised raamatud jõuavad minuni paari nädala jooksul. 

Igatahes - ma ise olen põnevil ... no ja uue raamatu ilmumise eel ikka hirmul ka. Teie, kes te oma esimest raamatut kirjutate - ärge lootkegi, et uue raamatu ilmumine lihtsamaks läheb! Ikka on sama hirmus, et "mida nad küll arvavad ..." Ainuke vahe on see, et kui mu raamat ka kellelegi ei meeldi, siis mul on praeguseks nii palju kogemust, et ma tean, et kusagil on keegi, kes just SEDA raamatut vajas, sest see on nii iga raamatu puhul. Seega pole ükski kirjutamine asjatu olnud. 

Teine lohutus minu jaoks on muidugi kõik need järgmised käsikirjad, mille puhul tean, et need sobivad veidi teistele lugejale ning kes käesolevast raamatust midagi ei leidnud, leiab ehk järgmisest. 

Nii et - mine ja telli endale raamat nüüd siit: Raamatukogu viimased päevad

Mina aga kogun ideid uute teoste jaoks! 

***

Mina olen Heli Künnapas (42), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja koolitajast ema viiele lapsele (15a, 13a, 11a, 9a ja 5 a).  

Minu "sulest" on praeguseks ilmunud üle 30 raamatu. Kirjutan noortele, lastele, ajaviiteromaane ning enesearengu teemal. Ehk paberile saavad kõik lood, mille puhul on tunne, et need võiks kellelegi kasulikud olla ning vähemalt mõne inimese maailma kuidagi paremaks teha.
 
Minu kirjutatud raamatud leiad siit: Heli raamatud. 
 
Minu kirjastuses avaldatud raamatud leiad siit: Heli Kirjastuse raamatud.  
 
Raamatutest, mida ise loen, kirjutan lugemisblogis siin: Mida Heli luges.  
 
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Youtube´s on meie videod siin: Heli Künnapase videod.  

FB grupis Lugedes Rikkaks jagan oma teadmisi ja kogemusi enesearengu- ja ajajuhtimise teemal. Sel teemal olen välja andnud ka mitmeid raamatuid ja märkmikke. Need leiad siit: enesearengu materjalid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar