reede, 28. oktoober 2016

Kuidas teenida raha internetis ja saada rikkaks?

Mul on uus projekt, mille küsimus on: kuidas teenida internetis ja saada rikkaks? Kui kõik ausalt üles tunnistada, siis kõik algas sellest, et mul oli vaja kodust töökohta ühele oma raamatu tegelasele. Tegemist on väikese beebiga koduse emaga. Sellest loost saate lähinädalatel lugeda ühelt teiselt interneti leheküljelt.

See lugu viis mu aga internetis teenimise küsimuseni. Kui hakkad selle kohta infot otsima, siis lendab kiirelt ette hunnik lehekülgi, mis kiiret kasumit lubavad. Kui reaalne see aga on? Ega muidu ei tea, kui ise ei proovi. Nii ma istusingi eile pool päeva ja registreerisi ennast igale poole. Ojaaaa.... mu itisõbrad nüüd oigavad, sest... jah, mul pole õrna aimugi, kas ma ka mingeid paha-pahasid lehti külastasi. Ma loodan, et mitte. Tunnista, et ititeemal pean ennast veel harima.

Praeguse projekti juures on välja jäetud kõik mu tööga seotud teenimise võimalused ja vaatluse all kõik sellised, mida igaüks kodust teha saab. Need, mis ei nõua mingeid teadmisi, ega eelnevat ettevalmistust. Suures plaanis on siis tegemist reklaamide vaatamise, uuringute, foorumites postitamiste ja muu taolisega.

Millistel lehtedel ma siis rikkaks saama hakkan?

Eilse päeva jooksul registreerisin ennast sellistele lehtedele:
1) Clixsence- registreerimine oli lihtne. Kohe sai reklaame vaatama hakata. Veidi tüütu oli, et enne iga reklaami avanemist tuli kassi pildile vajutada. Reklaamid kestavad 5-30 sekundit. Samal ajal kõrvuti mitmes aknas mitut reklaami vaadata ei saanud. Ehk et vaadatava reklaami leht pidi kogu aeg lahti olema. Iga vaatamise eest sai 0,001-0,1 senti. Probleem on see, et vaadatavad reklaamid on piiratud. Seega vaatasin ära kõik eilsed reklaamid ja täna hommikul pakutud uued reklaamid ja teenistus praeguseks hetkeks on 0,042 senti.

No olgu- mul läks eile hulk aega ka sellele, et seal lehel surfata ja süsteemiga tutvuda. Saan aru, et suurem teenimise võimalus on teha "taske", mängida mänge. Üks on nö õnneloos, kus avad 30 korda järjest pusle erinevaid tükke ja võid võita. Iga tüki alt pead jälle reklaame vaatama. Mina vaatasin eile kõik oma 30 võimalust ära ja ei võitnud midagi.

Kui ma peaks hakkama telekat vaatama mingil põhjusel, siis samal ajal võib klikkida.

2) HitClickFlow- see oli juba hulga mõistlikum leht. Olgu kohe ette öeldud, et eilse päeva ja tänase hommiku teenistus kokku on 0,098 senti, nii et võrreldes teise lehega topelt summa. Jeeee! HitClickFlow on palju mugavam, kui teine leht. Seal pead lihtsalt reklaami käima klikkima ja ei pea enam lisaks kuhugi klikkima. Reklaam jookseb ära, paned kinni ja miljonid kogunevad..või sendid...või miskit.

HitClickFlow.com

Nagu teistel lehtedel, on ka siin süsteem, et sul on oht, et ma teenin sinu pealt. Nimelt kui sa klikid siia, siis näitab see lehele, et sa tulid sinna minu kaudu. Ma ei tea veel, kuidas see täpselt töötab ja mida täpselt arvestab (kas liitumisi või ainult klikke), aga kui sinna lähed, siis ma saan varsti teada ning kirjutan täpsemalt.

Siin on ka olemas küsitluste läbimise võimalus ja mängud, aga neid ma pole jõudnud veel proovida. Lotomänguna pusle tükkide avamine on sellel lehel aga tasuline ja iga tüki avamisega läheb mingi raha maha. Reklaamide arv on samuti piiratud. Eile õhtul tegin umbes kl 21 paiku kõik ära ja uued olid olemas tänaseks hommikuks.

3)Paidverts- siiani kõige tüütum leht. Eile õhtul sain ära teha hunniku vaatamisi. Need tuli aja peale ära vaadata ja auhinnaks sai igaühe eest 25 BAPi. Õhtu jooksul teenisin kokku 295 BAPi. Tänaseks hommikuks oli olemas 16 uut ülesannet. Nende ära tegemiseks peab kirjutama 3 rida lühikesi tekste, mis alles reklaami avab. Siis peab korduvalt kinnitama, et sa pole robot. Ma saan aru, et nende BAPide eest saab seal mingeid tulusamaid reklaame avada, aga ma alles uurin seda süsteemi.

Järgijate korjamise ülesanne on seal ka. Nii et, kes liitub siit, selle eest hakkan mina ilmselt jälle midagi saama. Kirjutan täpsemalt, kui tean, mida ma saan.

Nii et ilmselgelt kiire teenistus see ei ole, aga kui midagi muud teha ei ole, siis... no ma katsetan edasi, et mis siis saab (mitte, et mul midagi teha poleks, aga tahaks teada). Ilmselt on järglaste korjamine ka üks suur ülesanne, aga selle eest lisanduvatest summadest ja muudest boonustest saan rääkida siis, kui sellest midagi tea.

4) Paidforumposting- makstud foorumi postituste kirjutamine. Sellel lehel on mul registreerimine pooleli, seega tegelikult ma täpsemalt ei teagi. See nõuab juba paremat inglise keele oskust. Alustuseks tuleb teha proovitöö ehk kirjutada foorumisse mõned enda algatatud uued teemad ning mõned vastused teiste postitustele. Kokku 7 postitust. Nende järgi siis hinnatakse su sobivust. Seejärel saad alles makstud postitusi kirjutama hakata.

Kuna mina olen inglise keelt keskkoolis õppinud alles kolmanda keelena alates 10.klassist ning veidi ka Sisekaitseakadeemias, siis keeleoskuse mõttes tegelikult see minu jaoks kõige õigem koht vist pole. Aga no kui rohkem aega saan, siis proovin seal ka edasi.

Selline on siis minu esimsese päeva kogemus! Hetkel on küll juba selge, et kirjanduslik tegevus on minu jaoks hulga mõistlikum viis oma aega ja energiat kasutada. Aga no see sama kirjanduslik tegevus seda katset nõuabki! Jälgin edasi ja annan paari päeva pärast uuesti teada, kuidas mul tee netimiljonäriks saamisel edeneb.

Kas sinul on kogemusi netis teenimisega? Millised lehed on usaldusväärsed? Kas oled kusagilt ka reaalselt raha kätte saanud? Kas sellele kulutatud aeg on seda väärt olnud?
Jagage kogemusi!




Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme!


Jätkuvalt on käimas suur pulmaloos, mille võitja saab pea 400€ eest kingitusi! Lähemalt vaata siit!


1 kommentaar: