laupäev, 30. juuli 2016

Kust tellida pulmadeks ametimärgid ja külalisteraamat? (pulmad 16.07.2016 #5)

Enamus olulisi asju meie pulmakorralduses said tehtud viimase 1,5 kuu jooksul. Nii mõtlesin umbes kuu aega enne pulmi ka seda, et ametimärgid pulmas peavad olema puidust ja kuidagi erilised. Leidsin netist ilusa pildi piltidega ametimärkidest. Selge- sellised tulevad meile ka. Kes aga need õigeaegselt valmis teeks? Ühel tegijal, kelle leidsin, lõppes suviste tellimuste vastuvõtmine juba kevadel.

Nii juhtuski, et blogiauhindade jagamisel sain kokku Liisiga, kes lubas kõik käsitöölised asjad meie pulmadeks ära teha.

Ametikohtade nimed said paika ja Liis hakkas tegutsema. Ametimärgid tulid välja sellised:

Töösse rakendatult nägid ametimärgid välja sellised:


Kingitused meie pulma tulid enamasti ümbrikus. Seega oli vaja kingituste kasti. Mõtlesin nii selle kui külalisteraamatu poest osta, sest olin varem näinud täpselt selliseid, mis meeldisid. Siis aga näitas Liis, mis tal on pakkuda.



Need sobisid väga hästi ja läksid käiku.

Kõik, kellel on sama mure ja vaja ametimärke, kingikarpi ja külalisteraamatut, siis andke Liisile tellimus sisse. Peale selle, et sain kvaliteetsed tooted, on minu jaoks oluline, et sain need kiiresti. Aga no kui te kõik nüüd Liisi käest hakkate käsitööd tellima, siis läheb arvatavasti aega rohkem.

Liisi käest saab kindlasti ka muid käsitöö tooteid tellida. Ja eks neid samu ametimärke saab kasutada ka muudel üritustel, mitte ainult pulmades (näiteks suguvõsa kokkutulekul nimemärkidena vms).

Meie koostöö algas aga üldse algusest ehk kutsetest. Mina saatsin Liisile pildi ühest lihtsast mõttest ja sellest tulid välja sellised kutsed:

Mina ise trükkisin ja lõikasin ja kleepisin need vahelehed, ülejäänud tegi kõik Liis valmis.

Nii et kui sul on huvi, otsi ta üles facebookist: Tasku Draakon või kirjuta Liisile aadressil Liisvilde@hotmail.com .



Pulmadest kirjutan veel siin:
Heli ja Herlendi ilupildid (pulmad #4)

Heli ja Herlendi pulmad Reporteris (pulmad #3)

Ettevalmistused ja pulmapäeva hommik (pulmad #2)

16.07.16 sai meist ametlikult perekond Künnapas-Kruusmann (pulmad #1)

Meie küll rohkem kunagi ei abiellu (pulmakorraldus #10)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar